ahmet.ershn
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gözükmüyor vallaAyarlarda gözükmesi lazım DirectX Ray Tracing diye.
gözükmüyor vallaAyarlarda gözükmesi lazım DirectX Ray Tracing diye.
kartımız aynı bende deneme sürümüne bakıyorumben w10 store dan deneme sürümünü aldım onda olmazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten microsoft store dan bedavasını aldım deneme süerümünü
aa bi silip tekrar yükleyem sende oldumu?kartımız aynı bende deneme sürümüne bakıyorum
laann olduuuuukartımız aynı bende deneme sürümüne bakıyorum
aa olmadı diyorki senin ekran kartın rtx değilkartımız aynı bende deneme sürümüne bakıyorum
hocam driver fln geldi mi ben çarşamba aldım pcyi driver güncellemedim amaaa bi silip tekrar yükleyem sende oldumu?
laann olduuuuu
aa olmadı diyorki senin ekran kartın rtx değil![]()
valla son zamanlarda gelmedi ama yinede sen kontrol et geforce experience danhocam driver fln geldi mi ben çarşamba aldım pcyi driver güncellemedim ama
ben yapamadım
peki sende açıldımı rtxhocam driver fln geldi mi ben çarşamba aldım pcyi driver güncellemedim ama
ben yapamadım
yok nasıl açtınvalla son zamanlarda gelmedi ama yinede sen kontrol et geforce experience dan
peki sende açıldımı rtx
ben açamadım ama attıgın videodaki gibi her şey oldu sonra hata verdi senin ekran kartın 1660 açamazsın diyeyok nasıl açtın
driver varmış bi bakayım benben açamadım ama attıgın videodaki gibi her şey oldu sonra hata verdi senin ekran kartın 1660 açamazsın diye
En az rtx 2060 la oynayabilirsin onun dışında rtx shederlar varEkran Kartım 1660super fakat driver ile rtx bu ekran kartındada oynanabiliyormuş. Windows 10 minecraftı indirdim xbox insider hub da indirdim. Nasıl açacağım?
@crazyreign abi bilgin var mı 1660super ekran kartında rtx açmak ile alakalı?driver varmış bi bakayım ben
ya ama 1660 ekran kartına rtx desteği geldi deniyordu @FightForHonor bilgin var mı knkEn az rtx 2060 la oynayabilirsin onun dışında rtx shederlar var
@crazyreign abi bilgin var mı 1660super ekran kartında rtx açmak ile alakalı?
ya ama 1660 ekran kartına rtx desteği geldi deniyordu @FightForHonor bilgin var mı knk
Rtx desteği gelemez öyle bir imkan yok moruq bir kere rtx lerle GTX lerin mimarisi farklıgözükmüyor valla