Neler Yeni

RTX2060 - RX5600 XT Hangisini tercih etmeliyim? Neden?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Bir cahile uyup derken ? gtx 1660 ti de rtx yok dostum sen nerenden ne sallıyorsun acaba ? Asıl siz bir cahile uyup bir şeyler saçmalıyorsunuz 2 yıldır rx 580 kullanıcısıyım ne stabilitesinde bir sorun yaşadım ne de başka bir şeyinde mis gibi performansını veriyor. Amd taraftarı değilim tabi ki ama fiyat farkına değmeyecek.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Belki sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama kullananalrin çoğu çeşitli sorunlar yaşıyor çözülemeyen ve amd bile kabullendi su siyah ekran olayını

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Bir cahile uyup derken ? gtx 1660 ti de rtx yok dostum sen nerenden ne sallıyorsun acaba ? Asıl siz bir cahile uyup bir şeyler saçmalıyorsunuz 2 yıldır rx 580 kullanıcısıyım ne stabilitesinde bir sorun yaşadım ne de başka bir şeyinde mis gibi performansını veriyor. AMD taraftarı değilim tabi ki ama fiyat farkına değmeyecek.
1660 ti da açılabiliyor ve hala ekran kartında nvidia üstün. Sorunsuz stabil ve rtx için alınabilir. 2060 güçlü kart tabi ki rtx açılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama kullananalrin çoğu çeşitli sorunlar yaşıyor çözülemeyen ve AMD bile kabullendi su siyah ekran olayını

Valla hocam siyahı bilmem ama ekran kartım 5600xt 3. Haftadan yeşil ekran aldım. Şimdi bios güncelledim inşallah saçma sapan hatalar ile karşılaşmam diye umuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Fiyatı uygun olanı almalısın ki pazarda amd daha cazip halde 5600xt öneririm. Bu seviyelerde Ray Tracing performans vermiyor.

Ayrıca bi konuda fikrimi paylaşmak istiyorum sizinle. Nvidia Ray Tracing teknolojisini ileriye dönük bir yatırım olarak görüyor herkes ama ben öyle düşünmüyorum. Neden ? Işın izleme teknolojisinde Nvidia şuan için rakipsiz ama bana göre kısa zaman sonra bu teknoloji için illaki Nvidia donanımlarına ihtiyacımız yok. Bu teknolojiyi oyun motorları bize sağlamaya başlıyor. Aşağıya size Unreal Engine 5 Demo tanıtımını bırakıyorum izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız. İzledikten sonra fikirlerinizi belirtirseniz tartışılır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utku

Utku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Utku
Twitter
utkuoloji
Facebook
utkuablak77
Fiyatı uygun olanı almalısın ki pazarda AMD daha cazip halde 5600xt öneririm. Bu seviyelerde Ray Tracing performans vermiyor.

Ayrıca bi konuda fikrimi paylaşmak istiyorum sizinle. Nvidia Ray Tracing teknolojisini ileriye dönük bir yatırım olarak görüyor herkes ama ben öyle düşünmüyorum. Neden ? Işın izleme teknolojisinde Nvidia şuan için rakipsiz ama bana göre kısa zaman sonra bu teknoloji için illaki Nvidia donanımlarına ihtiyacımız yok. Bu teknolojiyi oyun motorları bize sağlamaya başlıyor. Aşağıya size Unreal Engine 5 Demo tanıtımını bırakıyorum izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız. İzledikten sonra fikirlerinizi belirtirseniz tartışılır.

Çok güzel bir konuya değinmişsin.

aralarında çok bir fark yok ama bence rtx2060 al ray tracing özelliği var ben özellikle bu özellik için rtx i çok seviyorum

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Millet hayla tek üstünlüğün rtx olduğunu zannediyor onun haricindeki üstünlüğünü nvidianin sitesinden attım isteyen bakabilir en önemli üstünlükleri renderda bariz bir fark atması ve nvenc çekirdekleri bulundurması tabi dlss de buna dahil ne olduklarını arastirabilirsiniz yazilimsal olarak daha iyi olmasi da olabilir tabi daha dusuk guc tüketimi ve oc yapılabilmesi de dahil

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Bir cahile uyup derken ? gtx 1660 ti de rtx yok dostum sen nerenden ne sallıyorsun acaba ? Asıl siz bir cahile uyup bir şeyler saçmalıyorsunuz 2 yıldır rx 580 kullanıcısıyım ne stabilitesinde bir sorun yaşadım ne de başka bir şeyinde mis gibi performansını veriyor. AMD taraftarı değilim tabi ki ama fiyat farkına değmeyecek.
Rtx yok mu cahil misin karsim gir youtuba 1660 ti ya da super rtx yaz bakim cikan videolari izle o kartlarda da rtx aciliyor haberin olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Top Bottom