olur dostum atabilir misin rica etsemistiyosan sana vereyim herşeyi ? fan hızlarını felan msidan ?
BUYUR DOSTUM 2. maçın değerleri bunlar 10 dakika da çıkıyor diyebiliriz tabi fps_max 0 da. 144 yapınca 65 e kadar düşüyo 1600x1200 çözünürlükkaptan kaç dkda çıkıyor 76 dereceye ve fan hızların kaç derece msi afterburnerdan atarmısın ?
77 derece risk yaratmıyor ama OC konusunda pek de yükseltemezsiniz gibi sesi artırmadan ve bir aralar ventus sesli değil demiştiniz sanki.değil kaptan benim ventus 1660 super 30dk furmarkta max 77 gördü normalde 65 felan bekliyordum ben xd
OC umrumda değil 77 derece risk yaratmıyosun sorun yok benim için77 derece risk yaratmıyor ama OC konusunda pek de yükseltemezsiniz gibi sesi artırmadan ve bir aralar ventus sesli değil demiştiniz sanki.
Hayır 77 derece sorun yaratmıyor ama +80 olmamasında da fayda var. kasanız nedir bu arada?OC umrumda değil 77 derece risk yaratmıyosun sorun yok benim için
Coil Whine sesi çok rahatsız edici ise değişim talep et.Arkadaşlar DA 5300 TL sistemi satın aldim. CS:GO'da en yüksek ayarlarda V-Sync kapalı 350 FPS'leri görüyor ve ekran akrtı sıcaklığı 75 76 derecelere kadar çıkıyor bu yüzden FPS sabitleyerek oynuyorum. Aynı sorun ETS'de de var. Kartın coil whine yapmasına girmiyorum bile. Kartta değişim yaparlar mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ekran kartı: MSI RTX2060 Ventus.
Kasa: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
İşlemci: Ryzen 5 3600 stok fanlı.
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower KasaHayır 77 derece sorun yaratmıyor ama +80 olmamasında da fayda var. kasanız nedir bu arada?
sanırım ekran kartı problemli ya anlamış değilimkasa kötü değil ama ekran kartın normalden fazla ısınıyor çünkü uzay montajda bile yükte 70 derece civarı geliyor incelemelerde.