anakartım destekliyorİ3 10. Nesil max 2666 Mhz çalışır
anakartım destekliyorİ3 10. Nesil max 2666 Mhz çalışır
H510 ve 10. nesil i3 en fazla 2666anakartım destekliyor
Benim soğutucu da çıkık ve kırık geldi. Soğutucunun kırılan ayağını japon yapıştrıcısı ile yapıştırıp soğutucuyu tekrar taktım oldu ama sizin soğutucu bayağı sağlam kırılmışKasa böyle geldi
Sen sağlam gelsin diye dua etYok ya bu UPS kargo ile olacak iş değil ya arıyorum ulaşamıyorum kargonun ne alemde olduğu belli değil tahmin edilen tarihi çoktan aştı iyice sıkıldım , artık gelmesi için heyecanı bıraktım artık gelsede kurtulsam modundayım
kanka eline emeğine sağlık 10 numara kaliteli ve bilgilendirici bir video olmuş aboneyim artık
Sistemi komple montajladım , kasa arkası kablo yönetimini de yaptım . Sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenleri de anlattım . Keyifli seyirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer vatan bilgisayarın kablo yönetimini beğenmeyen olursa , benim uyguladığım gibi uygulayıp gayet güzel bir görüntü elde edebilir.
Teşekkür ederim , istek öneri vb olursa YouTube üzerinden yapabilirsin . Talebe göre video çıkaetmaya çalışıyorum.kanka eline emeğine sağlık 10 numara kaliteli ve bilgilendirici bir video olmuş aboneyim artık
Teşekkür ederim , istek öneri vb olursa YouTube üzerinden yapabilirsin . Talebe göre video çıkaetmaya çalışıyorum.
Video açıklama kısmında tüm müzikler mevcut .şu videonda ki 26:47 de giren şarkı hangisi
Anakart 6 günde geldi sadeceSiparişin üzerinden 8 gün geçti sanki yurtdışından geliyor şaka gibi..