Neler Yeni

Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

gadot48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay y.
Emin miyiz hocam? Bi arkadaş . H510 ile birlikte kullanabilirsiniz. H410 veya B460 olsaydı dediğiniz gibi 2666 MHz olarak çalışırdı. demişti

alikrkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ALİ KORKMAZ
İlgilendiği Kategoriler
FPS,MMO-RPG,BATTLE ROYAL
Yok ya bu UPS kargo ile olacak iş değil ya arıyorum ulaşamıyorum kargonun ne alemde olduğu belli değil tahmin edilen tarihi çoktan aştı iyice sıkıldım , artık gelmesi için heyecanı bıraktım artık gelsede kurtulsam modundayım :(

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kasa böyle geldi
Benim soğutucu da çıkık ve kırık geldi. Soğutucunun kırılan ayağını japon yapıştrıcısı ile yapıştırıp soğutucuyu tekrar taktım oldu ama sizin soğutucu bayağı sağlam kırılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ya bu UPS kargo ile olacak iş değil ya arıyorum ulaşamıyorum kargonun ne alemde olduğu belli değil tahmin edilen tarihi çoktan aştı iyice sıkıldım , artık gelmesi için heyecanı bıraktım artık gelsede kurtulsam modundayım :(
Sen sağlam gelsin diye dua et

Son düzenleme:

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

Sistemi komple montajladım , kasa arkası kablo yönetimini de yaptım . Sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenleri de anlattım . Keyifli seyirler.

Eğer vatan bilgisayarın kablo yönetimini beğenmeyen olursa , benim uyguladığım gibi uygulayıp gayet güzel bir görüntü elde edebilir.

Lowe

80+ Bronze

Sistemi komple montajladım , kasa arkası kablo yönetimini de yaptım . Sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenleri de anlattım . Keyifli seyirler.

Eğer vatan bilgisayarın kablo yönetimini beğenmeyen olursa , benim uyguladığım gibi uygulayıp gayet güzel bir görüntü elde edebilir.
kanka eline emeğine sağlık 10 numara kaliteli ve bilgilendirici bir video olmuş aboneyim artık ;)

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
kanka eline emeğine sağlık 10 numara kaliteli ve bilgilendirici bir video olmuş aboneyim artık ;)
Teşekkür ederim , istek öneri vb olursa YouTube üzerinden yapabilirsin . Talebe göre video çıkaetmaya çalışıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Top Bottom