Proletarya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 941
Webe özel yazıyor ama 3 tane mağazada stok var gidip alınsa Web fiyatı mı olur acaba
sanmam daha pahalı olurWebe özel yazıyor ama 3 tane mağazada stok var gidip alınsa Web fiyatı mı olur acaba
benimde kafayı yemek üzereyimHarbiden tükendim psikolojim bozuldu iyice
cok iyi olmasada idare eder ilerde islemci degisir mis gibi kullanırsınİşlemci ekran kartı uyumu nasıl sizce ben de alabildim onay bekliyor
ne ara aldın yaİşlemci ekran kartı uyumu nasıl sizce ben de alabildim onay bekliyor
ayrı paketlerde gelirse işlemciyi açmadan hemen satıp daha iyi bi işlemci alabilirsinİşlemci ekran kartı uyumu nasıl sizce ben de alabildim onay bekliyor
Abi paso f5 ledim tam umudum bitti sepete eklendi sonrası jet hızı zatenne ara aldın ya
gercekten oyle cebinde olsa 25k para mis gibi istedigini dizer ne fırsat bekler ne bisey yorarsın kafayı ama 25k bu ulkede cok paraBu parasizligin Allah belasını versin bir bilgisayar için akıl sağlığımız gidecek
Bozmayın moralinizi ben aylardır kovalıyorum olmuyor napalım sağlık olsun demek ki bize çok iyi sistemler düşecek bekleyen muradına erer misaliHarbiden tükendim psikolojim bozuldu iyice
İnşallah tepmez herlde karttan çekti hepsiniİyi geceler arkadaşlar umarım onay ters tepmez![]()