iyi günler arkadaşlar elimde asus tuf gamıng f15 rtx3050ti i5 11400h 8 ram li bir laptop var Dying Light fps degerim çok düşük ve grafikleri yükseltip düşürmem de çok bir şey degiştirmiyor bunun sebebi nedir nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.
Isı değerlerin nediriyi günler arkadaşlar elimde asus tuf gamıng f15 rtx3050ti i5 11400h 8 ram li bir laptop var Dying Light fps degerim çok düşük ve grafikleri yükseltip düşürmem de çok bir şey degiştirmiyor bunun sebebi nedir nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.
Ram’dendir muhtemelen zaten oyunun optimizasyonu da sıkıntılı afterburner yükleyip değerlere bakiyi günler arkadaşlar elimde asus tuf gamıng f15 rtx3050ti i5 11400h 8 ram li bir laptop var Dying Light fps degerim çok düşük ve grafikleri yükseltip düşürmem de çok bir şey degiştirmiyor bunun sebebi nedir nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.
degerler bu şekilde kankamIsı değerlerin nedir
Ram miktarından kaynaklı olabilir
ama şuda var dying light stabil bir oyun değil
ekran kartı 75w bu aradadegerler bu şekilde kankam
Ram yetmiyor yetmediği için yük işlemciye binince işlemci ısınıyor işlemcini soğutman lazımdegerler bu şekilde kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı 75w bu arada
kankam degerler paylaştıgım gibi bi kaç arkada daha bana ram den dedi ama emin olamadım ram kullanımı düşük görünüyor çünküRam’dendir muhtemelen zaten oyunun optimizasyonu da sıkıntılı afterburner yükleyip değerlere bak
Windows’ta kalanını kullanıyorkankam degerler paylaştıgım gibi bi kaç arkada daha bana ram den dedi ama emin olamadım ram kullanımı düşük görünüyor çünkü
bu ısı degerleri laptop için normal degilmi kankaRam yetmiyor yetmediği için yük işlemciye binince işlemci ısınıyor işlemcini soğutman lazım
Sorun kullanımdan ziyade çift kanal olmaması. Bende de aynı cihazdan vardı 8'den 16 RAM'e geçince cihaz kendine geldi.kankam degerler paylaştıgım gibi bi kaç arkada daha bana ram den dedi ama emin olamadım ram kullanımı düşük görünüyor çünkü
kanka marka laptop kullanıyorum armor crate uygulamasında performansda cihazcihazın performans modunda olduğundan emin misin
Evet bir de o varSorun kullanımdan ziyade çift kanal olmaması. Bende de aynı cihazdan vardı 8'den 16 RAM'e geçince cihaz kendine geldi.