Neler Yeni

Yardım Rtx3070 gaming pro 2. el 6000tlden buldum alınır mı

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Deniz Bulut
Merhabalar , 2. el ekran kartı arayışı içerisindeyim. RTX3070 8gb gamingpro modeline denk geldim fiyatı ucuz gibi geldi. Fullmark testlerini istediğimde elinde sistem olmadığını ve bu yüzden atma şansının olmadığını söyledi. Piyasanın altında olduğunu söylediğimde laptop almak için hızlıca satmak istediğini söyledi. Sizce bu fiyata alınmalı mı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mert Camran
Merhabalar , 2. el ekran kartı arayışı içerisindeyim. RTX3070 8gb gamingpro modeline denk geldim fiyatı ucuz gibi geldi. Fullmark testlerini istediğimde elinde sistem olmadığını ve bu yüzden atma şansının olmadığını söyledi. Piyasanın altında olduğunu söylediğimde laptop almak için hızlıca satmak istediğini söyledi. Sizce bu fiyata alınmalı mı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor
Hocam 3070 ekran kartı yerine 6700XT alabilirsiniz tabi bütçenizi 6K daha fazla arttırmak gerekiyor o zamanda sıkıntıya geliyor 3070 de iyi güzel kart ama Furmark testini yapıp atsaydı iyi olurdu almaya gittiğin zaman bir yerde test edip al bence 6000 Lira kolay bulunmuyor hocam.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
test etmeden almayın

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3070 ekran kartı yerine 6700XT alabilirsiniz tabi bütçenizi 6K daha fazla arttırmak gerekiyor o zamanda sıkıntıya geliyor 3070 de iyi güzel kart ama Furmark testini yapıp atsaydı iyi olurdu almaya gittiğin zaman bir yerde test edip al bence 6000 Lira kolay bulunmuyor hocam.
0 fiyatlarına göre ucuz geldi 2. El 3070 fiyatlarına göre de ucuz görünüyordu hatta o yüzden direkt olarak ilgimi çekti. Aklımdaki 3060 3060ti ve 3070 vardi. 3060 ve 3060ti paralarına bu kartı görünce neden olmasın dedim. Alırsam da eğer fullmark testine sokarım tabii fakat ekstra olarak bir şeye bakmam gerekiyor mu onu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

test etmeden almayın
Sadece fullmark testi mi var başka bir teste sokmam gerekiyor mu

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
6700 XT 5500 civarına tahat bulunuyor

0 fiyatlarına göre ucuz geldi 2. El 3070 fiyatlarına göre de ucuz görünüyordu hatta o yüzden direkt olarak ilgimi çekti. Aklımdaki 3060 3060ti ve 3070 vardi. 3060 ve 3060ti paralarına bu kartı görünce neden olmasın dedim. Alırsam da eğer fullmark testine sokarım tabii fakat ekstra olarak bir şeye bakmam gerekiyor mu onu bilmiyorum

Sadece fullmark testi mi var başka bir teste sokmam gerekiyor mu
Aldıktan sonra teste soksan nolur sokmasan nolur hocam

Hiç güvenilir de değil ayrıca kartı ucuza satıyor test isteyince sistem yok atamam saçmalık yani hocam

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Eğer ilanda GeT varsa alsın test etsin yoksa buluşup alacaksa illaki test edip alsın yoksa para çöpe gidince kıymeti yok

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Eğer ilanda GeT varsa alsın test etsin yoksa buluşup alacaksa illaki test edip alsın yoksa para çöpe gidince kıymeti yok
Yani öyle kartı aldıktan sonra 85 derece çıksa napabilirsin yani

SwArOn

80+
GeT ile satış yapmıyorsa gidip garantili 3060 almanız daha iyi olur.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
sarı sitede alıcaksanız get ile alın yoksa test ederek bir bilgisayarcıya gidip alın yoksa güvence vermedi bana

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Satuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Satuk buğra
Sahibinden param güvende dolandırıcılığı diye yazarsanız youtube'da video var 14 dk'lık onu izleyin. Bu yöntemle daha geçen gün dolandırmaya çalıştılar. Param güvende de sıkıntı yok. Ama sahte site linki atıp dolandırmaya çalışıyorlar.
bunu geçenlerde paylaşmıştım. Bu hususa da dikkat edin

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Deniz Bulut

Hiç güvenilir de değil ayrıca kartı ucuza satıyor test isteyince sistem yok atamam saçmalık yani hocam
Aldıktan sonra teste sokmam zaten sadece alırken ne testine sokmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum hocam. Elimde kendi sistemim var idareten 1030 takılı bu sistemde teste tabii tutucam yani.

Alırsam eğer şehir içinde olacağı için testi kendi evimde kendi sistemimde yapacağım

Yani öyle kartı aldıktan sonra 85 derece çıksa napabilirsin yani
Aynen öyle hocam

Son düzenleme:

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mert Camran

İkinci el çok rahat bulunuyor hocam doğru test edip alabilirsiniz.

Top Bottom