kyilmaz 80+ Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 285 Dahası Reaksiyon skoru 92 İsim Kubilay Yılmaz 22 Ocak 2025 #14 Yani tercihimi ben başka markalardan kullanmaya çalışırım şahsen. Yalnız bakarken dikkat edin bazı 3070ti modelleri 8x3 pin güç girişli
Yani tercihimi ben başka markalardan kullanmaya çalışırım şahsen. Yalnız bakarken dikkat edin bazı 3070ti modelleri 8x3 pin güç girişli
A Akadir41 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 950 Dahası Reaksiyon skoru 297 İsim Abdülkadir İvenç Instagram akadirr1 Steam Rinnflow Twitter aakadir_ Discord Kadirr#4145 Reddit Rinnflow 23 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 kyilmaz yazmış: Yani tercihimi ben başka markalardan kullanmaya çalışırım şahsen. Yalnız bakarken dikkat edin bazı 3070ti modelleri 8x3 pin güç girişli Devamı için tıklayın... Hocam biraz daha beklemeye karar verdim hem zora girip hem böyle bi kart almanın anlamı yok. Bakımı masraf olacaktır. ikinci el piyasası biraz daha düşünce tekrar güzel soğutmalı bir kart nasip olur inşallah.
kyilmaz yazmış: Yani tercihimi ben başka markalardan kullanmaya çalışırım şahsen. Yalnız bakarken dikkat edin bazı 3070ti modelleri 8x3 pin güç girişli Devamı için tıklayın... Hocam biraz daha beklemeye karar verdim hem zora girip hem böyle bi kart almanın anlamı yok. Bakımı masraf olacaktır. ikinci el piyasası biraz daha düşünce tekrar güzel soğutmalı bir kart nasip olur inşallah.