Neler Yeni

RTX3080 11K'ya alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Vision satılmış hocam satılmasa düşünebilirdim bunu.
Yapma ya. Ama şu grubu 1 hafta takip etsen istediğin kartı bulursun. Çok işlek bir grup. Bi post aç istersen elinde olan varsa ulaşır sana zaten.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
fps değerleri ısınma değerleri birde test videoları var ordan da izleyebilirsin
Genel olarak anlaması zormuş sanırım hocam ya şimdi içi açıldı mı diye sordum cevap vermedi soğudum karttan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Genel olarak anlaması zormuş sanırım hocam ya şimdi içi açıldı mı diye sordum cevap vermedi soğudum karttan.
Hocam 3080e 11k verilmez özellikle yurtdışıymış zaten. Sen dediğim gruptan araştır inciğine kadar anlatırlar kartı adım kadar emin konuşuyorum.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Hocam 3080e 11k verilmez özellikle yurtdışıymış zaten. Sen dediğim gruptan araştır inciğine kadar anlatırlar kartı adım kadar emin konuşuyorum.
Yok yok hocam burada ilanlara falan bakınca 11k etmeyeceğini anladım zaten. Birisi yorumlarda aorus master 3080 9.5k yazmış. Çok yakışıklı kart. Sordum şimdi kfg var mı vs diye. Bu düşünülür mü sizce temizse?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Yok yok hocam burada ilanlara falan bakınca 11k etmeyeceğini anladım zaten. Birisi yorumlarda aorus master 3080 9.5k yazmış. Çok yakışıklı kart. Sordum şimdi kfg var mı vs diye. Bu düşünülür mü sizce temizse?
Hocam kirli ise bile düşünülür. Bu gibi kartlarda 6 8 aya kadar mining yapılmışsa bişey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz biraz naz yapın o 9a kadar düşecektir.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Hocam kirli ise bile düşünülür. Bu gibi kartlarda 6 8 aya kadar mining yapılmışsa bişey olmaz.

Siz biraz naz yapın o 9a kadar düşecektir.
Yalnız baktığımda o ekran kartı neymiş öyle hocam ya :) Üstünde gpu sıcaklık derecesi yazan ufak lcd ekranı falan var <33333

Yalnız baktığımda o ekran kartı neymiş öyle hocam ya :) Üstünde gpu sıcaklık derecesi yazan ufak lcd ekranı falan var <33333
Haber bekliyorum haber geldiğinde bakacağım size döneceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan

Haber bekliyorum haber geldiğinde bakacağım size döneceğim
Hocam böyle nimetleri çok ucuz fiyata çok güvenilir insanlardan alabiliyorsunuz işte. İyi ki gördüm de sizi önerebilme şansım oldu. Umarım istediğiniz gibi bir kartı çok ucuz fiyatlara alıp sorunsuz kullanırsınız c3 c3

Top Bottom