semih.sn.55
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Ya bu laptop'u yada fotoğraftaki masaüstü sistemi alıcam. Bu laptop beni oyunlarda üzermi? 512 gb alan yeterlimi?
Laptop taşınma bakımından daha avantajlı olduğu için asıl odak laptop fakat performans olarak beni üzecekse masaüstüne dönmem an meselesi. Victus 5 4060'lı en ucuz laptop olduğundan tercih ettim (indirimli)Victus 15 alınmaz. Önce masaüstümü yoksa laptopmu istiyorsunuz onu seçmenize yardımcı olayım.
HP markasını önermiyorum. Eğer taşınabilirlik önemli değil derseniz kesinlikle kasa öneririm.Laptop taşınma bakımından daha avantajlı olduğu için asıl odak laptop fakat performans olarak beni üzecekse masaüstüne dönmem an meselesi. Victus 5 4060'lı en ucuz laptop olduğundan tercih ettim (indirimli)
HP'yi kötüleme sebebinizi öğrenebilirmiyim?HP markasını önermiyorum. Eğer taşınabilirlik önemli değil derseniz kesinlikle kasa öneririm.
Kronik sorunlu Omen 16 satıyorlar, almıştım (WF0033NT) Şubatta almıştım iade etmediler hala, THH başvurdum ve HP servise ulaşamıyorum. (14 gün cayma hakkım dolmadan iade için yolladım, öncesinde 1 kere servise yolladım.)HP'yi kötüleme sebebinizi öğrenebilirmiyim?
eski kasaları hala biliyor arkadaş hocam yeni hp'den haberi yok galibaHP'yi kötüleme sebebinizi öğrenebilirmiyim?
Üstte yazıyor sebebim.Hp eski kasaları kötüydü victus'u tavsiye ederim attığınız da gayet iyi ancak ya bunu alın ya victusu hocam ikiside güzel cihaz: https://app.hb.biz/5hemWVQPlY71 f/p bence 30k bandına 4060 lı laptop zaten zor.
2023 modeldi aldığım Omen 16.eski kasaları hala biliyor arkadaş hocam yeni hp'den haberi yok galiba
Attığın acer'deki işlemcimi daha iyi i5 12500H'mıHp eski kasaları kötüydü victus'u tavsiye ederim attığınız da gayet iyi ancak ya bunu alın ya victusu hocam ikiside güzel cihaz: https://app.hb.biz/5hemWVQPlY71 f/p bence 30k bandına 4060 lı laptop zaten zor.
@oksijengelmioy önerilerini ciddiye almayın. V15 alınmaz, kasa soğutma ve panel olarak rezalet. Önerdiği 4060 75w, Benim laptoptaki 4050 bile 105w.Attığın acer'deki işlemcimi daha iyi i5 12500H'mı
az ötede ağla 31k'ya en uygun 4060'ı attım fiyat olarak çok iyi ancak victusu veya bunu al dedim ikisinin tercihine kalsam param varsa victus alırım@oksijengelmioy önerilerini ciddiye almayın. V15 alınmaz, kasa soğutma ve panel olarak rezalet. Önerdiği 4060 75w, Benim laptoptaki 4050 bile 105w.
75w 4060 hiçbir işe yaramayacak. 14900HX işlemciye 3050 takmak gibi oluyor. HP neden önermediğimide anlatmıştım tekrar anlatayım.az ötede ağla 31k'ya en uygun 4060'ı attım fiyat olarak çok iyi ancak victusu veya bunu al dedim ikisinin tercihine kalsam param varsa victus alırım