Neler Yeni

RTX4060 R5 5600 'lü Bu sistem alınır mı?

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
stox
Sistem Bu
1tb m2 koyacağım ve kule tipi koymam lazım burdaki opsiyonlardan kule tipi olarak hangisini tavsiye edersiniz ve bu sistem fiyatına göre uygunmudur
galax ekran kartlarının ısı oranlarına baktım asusla aynı hatta bazen asus ekran kartından çok daha iyi ısı performansı var

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
Sistem Bu
1tb m2 koyacağım ve kule tipi koymam lazım burdaki opsiyonlardan kule tipi olarak hangisini tavsiye edersiniz ve bu sistem fiyatına göre uygunmudur
galax ekran kartlarının ısı oranlarına baktım asusla aynı hatta bazen asus ekran kartından çok daha iyi ısı performansı var
1 tık çok değil ama 1 tık fazla değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden bilmiyorum yazamadım bunları

Diğerini atamıyorum spam falan birşeyler diyor

Ekler

• Screenshot_20241102_211010_Chrome.jpg
    Screenshot_20241102_211010_Chrome.jpg
    522.8 KB · Hit: 24
Son düzenleme:

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
stox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben amd ekran kartlarını sevmiyorum genel olarak tercihim nvidia yönünde 24 bütçem var

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
ben amd ekran kartlarını sevmiyorum genel olarak tercihim nvidia yönünde 24 bütçem var
Neden peki meraktan soruyorum bu bütçelerle amd çok iyi bir tercih hele ki o fiyata ddr5 alabilirken neden ddr4 sistem alacaksın aynı güçte aynı fiyata

Ha bu arada ne için kullanacaksın

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
stox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden peki meraktan soruyorum bu bütçelerle amd çok iyi bir tercih hele ki o fiyata ddr5 alabilirken neden ddr4 sistem alacaksın aynı güçte aynı fiyata

Ha bu arada ne için kullanacaksın
birince olarak gaming ve photoshop ikinci olarak nvidia dlss teknolojisi onun dışında tamamen psikolojik olarak amd kartları sevmiyor nedenini bende bilmiyorum

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
birince olarak gaming ve photoshop ikinci olarak nvidia dlss teknolojisi onun dışında tamamen psikolojik olarak amd kartları sevmiyor nedenini bende bilmiyorum
Hani eğer render falan uğraşıyorsan nvidia derdim gene de amd gaming olarak fp çok iyi saf güçte baya iyi bence algını ona göre kurma amd de güzel ekran kartları üretiyor amd tarafında da fsr var diye biliyorum dlss kadar kaliteli değil ama iş yapar bence de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,177
Üyeler
164,262
Son üye
linviso
Top Bottom