Rtx5070 ve 7600x li sistem

Shyzex

80+
Reaksiyon skoru
3
Yeni sistem almayı düşünüyorum bi sistem topladım (bilgisayarlardan çok anlamıyorum) bileşenler birbirine uygunmudur veya daha iyi bir tavsiyesi olan varmı aynı fiyat bandında ekran kartı önermeyin lütfen 5070 i değişmek istemiyorum ama işlemci önerilerine açığım
1755435613827.webp

bütçen nedir parçalar kötü

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Neden parçalara kötü dedin hocam bence gayet yeterli ve güncel (tabii ki bu fiyata çok daha iyisi bulunabilir ama bütçeyi dikkate almadan cevap verdim)
fiyat açısından kötü daha ucuza 9600x var rampage kasaya 4300tl verilmez vatandan seçildiği için çoğu parça gereksiz pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cuma günü 45 bin TL'ye 5070 sistem düştü incehesap'ta. Halihazırda Gravix 5A sistem var 47-48k bandında.

Evet o konuda kesinlikle katılıyorum bence en mantıklısı hazır sistem almak fiyat açısından
Dedim gibi çok anlamıyorum güvenilir diye vatandan seçtim çoğu parçayı bütçemde 65k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cuma günü 45 bin TL'ye 5070 sistem düştü incehesap'ta. Halihazırda Gravix 5A sistem var 47-48k bandında.
Ekran kartı onlarda inno3d falan oluyo ben msı istiyorum ve 3fan istiyorum (performansında çok bi fark olmuyo ama ilk pc olucağı için öyle heves ediyorum)

Dedim gibi çok anlamıyorum güvenilir diye vatandan seçtim çoğu parçayı bütçemde 65k

Ekran kartı onlarda inno3d falan oluyo ben msı istiyorum ve 3fan istiyorum (performansında çok bi fark olmuyo ama ilk pc olucağı için öyle heves ediyorum)
Kanka markalar arası sadece sıcaklık farkı olur ekran kartının ısısı değişir performans olarak bir şey değişmez heves ettiysen msi alcam diyorsan al içinde ukte kalmasın yani her gün sistem toplamıyoruz. Ben sana güvenilir siteleri yaziyim onlara da bak istersen (itopya,incehesap,gaming gen,pckolik,inventus,sinerji,tebilon) belki unuttuğum vardır ama bunlara da bir bak güvenilir. cuma günleri incehesapta gece 10 da indirim olur.

Yeni sistem almayı düşünüyorum bi sistem topladım (bilgisayarlardan çok anlamıyorum) bileşenler birbirine uygunmudur veya daha iyi bir tavsiyesi olan varmı aynı fiyat bandında ekran kartı önermeyin lütfen 5070 i değişmek istemiyorum ama işlemci önerilerine açığım
Alıntıyı görüntüle

İşlemciyi 7800x3d yap.

Alıntıyı görüntüle

İşlemciyi 7800x3d yap
5070 ti için o kadar kısmaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi