Rtx5080 ve 6800xt beraber calistiracak guc kaynagi

ewrsfdfgsdsfsf32243

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Arkadaslar merhaba benim bir sistemim vardi ama ben yeniden sistemi topuyorum eski parcalarin bazilarini saticam ama ekran kartini satmayip lossless scaling icin kullanayim dedim (bir ekran karti frame gende calisiyor digeri dogal frameleri olusturuyor) onun icin guc kaynagi tavsiyeleriniz nedir? 1200w asus rog un psulari var ama daha ucuza tum ozelliklerin bulundugu bir psu bulabilirmiyim? Ayni zamanda gelecekte yeni sistem kurmak istedigimde yeni psu almak zorunda kalmak istemedigim icin biraz guclu bisey alip yillar boyu kullanmak istiyorum

napcan kral o kadar fpsi raijintek 1500w falan alabilirsin iyi indirime giriyolardı

Driver sorunu yaşamaz mısın bu şekilde

Driver sorunu yaşamaz mısın bu şekilde
ikisi beraber ayni anda oyunla calismiyicak birisi goruntu ve frame gen calistiricak digeride oyunu calistiricak internette videolari var bende sistemi yeniliyorken satmadan once deneyeyim dedim =D ayni zamanda ilerde de kullanicak bir guc kaynagi almak istiyorum

Dediğin sistem eğer gecikmeye iyi gelseydi süper olurdu ama gecikme aynı kalıyor. Ayrıca 5080 varken böyle bir fanteziye gerek var mı tartışılır.

ikisi beraber ayni anda oyunla calismiyicak birisi goruntu ve frame gen calistiricak digeride oyunu calistiricak internette videolari var bende sistemi yeniliyorken satmadan once deneyeyim dedim =D ayni zamanda ilerde de kullanicak bir guc kaynagi almak istiyorum

Geri