RevivâL
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 150
- İsim
- S
hem işin hem bilgisyarın şimdiden hayırlı olsun. 5090 ı kesinlikle founders edition alma derimMerhaba, forumda uzun suredir aktif degildim, ABD'ye tasinip is kurdum vs, hep hayalini kurdugum en overkill, en iyi PC'yi custom sivi sogutma ile build etmek istiyorum. RTX 5090 cikis tarihi de yaklastigi icin simdiden sistemin parcalarini siparis etmeye baslayip kasayi toplamaya baslamak istiyorum. Son Lian Li videosundan sonra LCD ekranli fanlar falan da cok hosuma gitti.
Aklimdaki sistem parcalari
1- Ryzen 9800X3D
2- RTX 5090 Founders Edition + Custom sivi sogutma
3- MSI Gaming SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 4TB
4- Hyte Y70 Touch Infinite
3 yildir hardware'den uzak kaldim, custom sivi sogutma hakkinda pek bilgim yok sadece youtube videolari ama hard tubing kullanmak istiyorum. Beyaz kasa, seffaf borular ve kirmizi sogutma sivisi var aklimda. ABD'de yasadigim icin cogu parcaya erisimim var. BestBuy Newegg Walmart Amazon tercih ettigim satin alma yerleri.
Gorup ilginizi ceken teknik konuda bilgisi olan arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum. Birlikte guzel bir PC insa edebilecegimizi dusunuyorum.
Monitor olarak https://www.amazon.com/dp/B0DK74YCNC bunu kullaniyorum, klavye mouse Logitech MX Mechanical ve MX Master 3S. ses icin samsung soundbar kullaniyorum Digital output ile.