Neler Yeni

Rufus Ayarlama Yapamıyorum?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar windows 7 ISO dosyasını rufus ile usb belleğe atmak istediğimde ISO dosyasını seçtikten sonra ayar yapamıyorum ama kendi ayarlıyor.
Direk kendi ayarlarıyla atmam mı gerekir yoksa bir ayar yapmam lazım mı? Fotoğraf koydum.

Sistem özellikleri:
T7250 işlemci
ddr2 2gb ram
8600m gt (laptop)

1603185791786.png

En İyi Cevap
Alıntıyı görüntüle

not: ekran görüntüsü alma çalışmadığı için prnt scrn tuşu ile alıyorum kusuruma bakmayın.
O programla ben de ISO indirmiştim ama içindeki ISO sorunlu sanırım.
RUFUS'ta seçenekler çıkıyordu, her şeyi yapıyordum ancak sürekli hata veriyordu.
Farklı bir yerden ISO bulmayı deneyebilirsin. Bayadır Windows 7 yüklemediğim için aklımda güvenilir bir yer yok maalesef.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
uefi seçeneğini seçmemelisin. uefi yeni anakartlarda aktifleşiyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar windows 7 ISO dosyasını rufus ile usb belleğe atmak istediğimde ISO dosyasını seçtikten sonra ayar yapamıyorum ama kendi ayarlıyor.
Direk kendi ayarlarıyla atmam mı gerekir yoksa bir ayar yapmam lazım mı? Fotoğraf koydum.

Sistem özellikleri:
T7250 işlemci
ddr2 2gb ram
8600m gt (laptop)

Alıntıyı görüntüle

Hedef sisteminde değişiklik yapman gerekiyor iso dosyan sağlam ise bir sıkıntı yok ve indirdiğin içeriğin uyumu nedir fat ntfs gibi değişiklik olabiliyor diye biliyorum.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Alıntıyı görüntüle

not: ekran görüntüsü alma çalışmadığı için prnt scrn tuşu ile alıyorum kusuruma bakmayın.
O programla ben de ISO indirmiştim ama içindeki ISO sorunlu sanırım.
RUFUS'ta seçenekler çıkıyordu, her şeyi yapıyordum ancak sürekli hata veriyordu.
Farklı bir yerden ISO bulmayı deneyebilirsin. Bayadır Windows 7 yüklemediğim için aklımda güvenilir bir yer yok maalesef.

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,044
Üyeler
161,384
Son üye
samsaminuy
Top Bottom