nihatcebi
80+
Dahası
Hocam wifi üst katta o biraz zor ama model numarası sanırım bu tam emin olamadım çünkü ürünün en sonuna yazmislar
54S73EA
Eğer bu değilse PC su:
ncu Dizüstü Bilgisayarı Kategorisinde En Çok Satılan 4. Ürün
HP Victus Gaming AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 6GB 16.1" 144hz FHD DOS Gaming Laptop 54S73EA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde driver kurarken USB yi NTFS yapıp içindeki ISO dosyasını vs silmeliyim değil mi
Victus by HP 16,1 inç Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-e0000 (2V8Z7AV) Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: Victus by HP 16,1 inç Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-e0000 (2V8Z7AV).Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak...
Buradaki tüm sürücüleri diğer bilgisayardan indirip usbye atın hocam. Laptopta kurun. Atmadan önce usbyi NTFS olarak biçimlendirmeyi unutmayın. Bu arada Windows 11 64 bit (22H2) sürümü mü? Değilse başka link atıcam ilk ona emin olun hocam bilgisayar özellikleri kısmından.
Usbyi NTFS olarak biçimlendirince her şey silinir.Hocam wifi üst katta o biraz zor ama model numarası sanırım bu tam emin olamadım çünkü ürünün en sonuna yazmislar
54S73EA
Eğer bu değilse PC su:
ncu Dizüstü Bilgisayarı Kategorisinde En Çok Satılan 4. Ürün
HP Victus Gaming AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 6GB 16.1" 144hz FHD DOS Gaming Laptop 54S73EA
Hocam birde driver kurarken USB yi NTFS yapıp içindeki ISO dosyasını vs silmeliyim değil mi