Neler Yeni

Rufus Hata Flash Biçimlendirilemiyor

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Hocam wifi üst katta o biraz zor ama model numarası sanırım bu tam emin olamadım çünkü ürünün en sonuna yazmislar

54S73EA​

Eğer bu değilse PC su:
ncu Dizüstü Bilgisayarı Kategorisinde En Çok Satılan 4. Ürün

HP Victus Gaming AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 6GB 16.1" 144hz FHD DOS Gaming Laptop 54S73EA​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde driver kurarken USB yi NTFS yapıp içindeki ISO dosyasını vs silmeliyim değil mi

Buradaki tüm sürücüleri diğer bilgisayardan indirip usbye atın hocam. Laptopta kurun. Atmadan önce usbyi NTFS olarak biçimlendirmeyi unutmayın. Bu arada Windows 11 64 bit (22H2) sürümü mü? Değilse başka link atıcam ilk ona emin olun hocam bilgisayar özellikleri kısmından.

Hocam wifi üst katta o biraz zor ama model numarası sanırım bu tam emin olamadım çünkü ürünün en sonuna yazmislar

54S73EA​

Eğer bu değilse PC su:
ncu Dizüstü Bilgisayarı Kategorisinde En Çok Satılan 4. Ürün

HP Victus Gaming AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 6GB 16.1" 144hz FHD DOS Gaming Laptop 54S73EA​

Hocam birde driver kurarken USB yi NTFS yapıp içindeki ISO dosyasını vs silmeliyim değil mi
Usbyi NTFS olarak biçimlendirince her şey silinir.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil

Buradaki tüm sürücüleri diğer bilgisayardan indirip usbye atın hocam. Laptopta kurun. Atmadan önce usbyi NTFS olarak biçimlendirmeyi unutmayın. Bu arada Windows 11 64 bit (22H2) sürümü mü? Değilse başka link atıcam ilk ona emin olun hocam bilgisayar özellikleri kısmından.

Sürüm doğru hocam sorun yok birde bios da vs suanlik birşeye dokunmama gerek yok değil mi

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Sürüm doğru hocam sorun yok birde bios da vs suanlik birşeye dokunmama gerek yok değil mi
Yok hayır hiçbir şeye dokunmayın şimdilik. Sadece driverleri usbye atıp laptopa kurun. Yüksek ihtimalle daha sonrasında WiFi çalışacak.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil

Hocam burada 2 tane aynısından var hangisini seçeyim
Yok hayır hiçbir şeye dokunmayın şimdilik. Sadece driverleri usbye atıp laptopa kurun. Yüksek ihtimalle daha sonrasında WiFi çalışacak.
Ama win10 seciliydi ondan bunların hangisini seçeyim diyorum bence ikiside aynı olduğu için üstteki win11 64 biri seceyim

Ama win10 seciliydi ondan bunların hangisini seçeyim diyorum bence ikiside aynı olduğu için üstteki win11 64 biri seceyim
Şimdi anladım birisi 21h birisi22h mis benim aptalligim pardon :D

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi

Şimdi anladım birisi 21h birisi22h mis benim aptalligim pardon :D
Windows 11 22H2 64 bit olanı seçin hocam.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Hocam sadece bir tane var doğru müdür (indireceğim exe)

Windows 11 22H2 64 bit olanı seçin hocam.
Seçtim seçtim zaten ikisinide aynı sandım fark etmemiştim :D

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Hocam bi ekran görüntüsü atar mısınız
1.PNG

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Hocam exe değil ya, aşağıda tüm sürücüler kısmı vardı ona tıklayıp sürücülerin tek tek ismi yazıyordu onları indiricektiniz. Ayrıca bu pcde exenin çalışmasının bi anlamı yok çünkü hpnin driverini laptopta görücek :D
Hocam öyle bir ksiim yoktu ki

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Top Bottom