Rufus ile hazırlanan Flash'ın geriye kalan alanı kullanılabilir mi?

Reaksiyon skoru
106
Herkese iyi günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.

Sorum basit, Windows 11 için bir ISO dosyası yazdırdım bu USB Flash'ın 23 GB kadar boş bir alanı var. Bu alanı kullanmak format atarken sorun çıkartır mı?

neden kullanamayasın ki ? ben format sonrası kuracağım programlı atıyorum içine rahat rahat kuruyorum format sonrası

çıkartır isonun bulunduğu yerde isodan başka dosya olmaması lazım eğer usb diski bölünüyorsa bir kısmına iso yazdırıp diğer kısmına dosyalarınızı atabilirsiniz windows kurulum ekranında yanlışlıkla biçimlendirmeyin ama

çıkartır isonun bulunduğu yerde isodan başka dosya olmaması lazım eğer usb diski bölünüyorsa bir kısmına iso yazdırıp diğer kısmına dosyalarınızı atabilirsiniz windows kurulum ekranında yanlışlıkla biçimlendirmeyin ama
Yani disk yönetiminden birimi küçült mü yapmalıyım?

Yani disk yönetiminden birimi küçült mü yapmalıyım?
yanlış bilgi verdim galiba sanırım sıkıntı çıkmıyormuş ben diski ikiye bölüp birine driver dosyalarını diğerine iso yazıdırıyordum sorun oluyor diye ama olmuyormuş

Sıkıntı cikmaz

rufus ile windowsu yazdır zaten yazdırmadan önce formatlıyor, daha sonra istediğin neyi atacaksan flasha atabilirsin, gene de yeni klasör oluştur ona at flashın ana sayfasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,784
Üyeler
185,951
Son üye
Yasindnm
Geri