Neler Yeni

Rusça tercümanlık mı Arapça Tercümanlık mı

Erdogdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Erdogdu
Merhabalar ben üniversite tercihi yapacağım bizim ülkemizde hangisi daha çok iş yapar iş buldurur tavsiye verebilir misiniz
Arapça temelim oldugu için üniversitede öğrenmek yerine bir kursa gidip öğrenme taraftarıyım bu düşünce yanlış mı?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Merhabalar ben üniversite tercihi yapacağım bizim ülkemizde hangisi daha çok iş yapar iş buldurur tavsiye verebilir misiniz
Arapça temelim oldugu için üniversitede öğrenmek yerine bir kursa gidip öğrenme taraftarıyım bu düşünce yanlış mı?
Nerede iş yapacağına bağlı olarak değişkenlik göstericektir ablam İspanyolca tercümanlık okudu ama Antalya'ya hiç İspanyol turist gelmiyor

Erdogdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Erdogdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede iş yapacağına bağlı olarak değişkenlik göstericektir ablam İspanyolca tercümanlık okudu ama Antalya'ya hiç İspanyol turist gelmiyor
birde aklımdan alman dili ve edebiyatıda geçiyor ama edebiyat kısmı çok ağır olur diye korkuyorum çok seven biri değilim ablanın yorumu var mı bu konu hakkında

The GodFather

80+ Silver
Arapça tercümanlık daha çok iş yapar ama arapça biraz karışık az çok bende eğitimini almıştım

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
birde aklımdan alman dili ve edebiyatıda geçiyor ama edebiyat kısmı çok ağır olur diye korkuyorum çok seven biri değilim ablanın yorumu var mı bu konu hakkında
Ablam burda değil ama bi 5dk ver bana

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,504
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Almanca en saçma dil, edebiyatını düşünemiyorum. Öyle bir dil ki cisimlere ve nesnelere cinsiyet veriyor. Koltuk erkek sehpa dişi, bruh

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
İstanbul'da isen Arapça daha çok işine yarar Rusça olsa da aç kalmazsın ama feci Arap geliyor herkes Arapça bilen kişiler arıyor İşkur'da 5dk gezinirsen görürsün zaten ne kadar fazla talep olduğunu.

Max imre

80+ Bronze
Arapça Tecümanlık belki iyi para olabilir. Arap ülkelerinde bile iş yapabilirsiniz belki.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Eğer daha çok iş yapmasını istiyorsanız Arapça'yı seçin ama dikkat edin Arapça'da 12 milyon kelime var, Türkçe'de bu sayı 600 bin civarında. Yani Arapça'da olan bazı kelimelerin Türkçe karşılığını çok zor bulursun. Önerim Rusça'yı tercih edip Antalya gibi tatil bölgelerinde çalışman. O bölgelerde fazlasıyla Rus turist var.

Top Bottom