The GodFather
80+ Silver
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Bütçe 500
Bütçe 500
Basilisk x nasıl şimdi onu inceliyodumrazer basilisk v2
bence v2 daha iyi ama kablosuz istiyorsan aralarında aşırı bir fark yokBasilisk x nasıl şimdi onu inceliyodum
Ya hocam 1 ay kadar önceden bloody v70 Max aldım da ban atıyor dediler bende takmamıştım PC ye öyle bi durum var mıhocam rust için macrolu mouse bloodydir. 6senelik rust oyuncusuyum 2 farklı farem var 1isi rival3 şimdi başka fareye geçiyorum 2.si ise sadece ama sadece rust için bloody v7ma herhangi bir sorun olursa sorabilirsin
HakkındırSize çok içten dolu dolu sövüyorum haberiniz olsun
evet var nede olsa macro kullanıyorsun ekstra yazılım bu sadece bloody için geçerli değil logitech falan hepsinde geçerli 2 sene önce önlem olarak bloody fareleri oyun algılamıyordu sonrasında ise algılamamayı değiştirip üstündeki n 2 3 tuşlarının işlevini kaybetmesini sağladılar(çok başarılıydılar helal olsun başka oyunda böyle önlem görmedim)ama işte makro kullanlar elbet yolunu bulur tab'a basarak fareyi tak çıkar yapınca 3-5dk daha kullanabiliyorsun farenin makrosunu sonra tekrar tak çıkar.Ya hocam 1 ay kadar önceden bloody v70 Max aldım da ban atıyor dediler bende takmamıştım PC ye öyle bi durum var mı
Ve şuan PC m yok sattım kasayı yeni sistem alacam da para var sistem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakkındır
eğer bloody alacaksan sonunda "A" olanları almalısın yoksa şuanki dolar kuruyla 200tl falan vermen gerekiyorevet var nede olsa macro kullanıyorsun ekstra yazılım bu sadece bloody için geçerli değil logitech falan hepsinde geçerli 2 sene önce önlem olarak bloody fareleri oyun algılamıyordu sonrasında ise algılamamayı değiştirip üstündeki n 2 3 tuşlarının işlevini kaybetmesini sağladılar(çok başarılıydılar helal olsun başka oyunda böyle önlem görmedim)ama işte makro kullanlar elbet yolunu bulur tab'a basarak fareyi tak çıkar yapınca 3-5dk daha kullanabiliyorsun farenin makrosunu sonra tekrar tak çıkar.
Bende şuan v70 Max varevet var nede olsa macro kullanıyorsun ekstra yazılım bu sadece bloody için geçerli değil logitech falan hepsinde geçerli 2 sene önce önlem olarak bloody fareleri oyun algılamıyordu sonrasında ise algılamamayı değiştirip üstündeki n 2 3 tuşlarının işlevini kaybetmesini sağladılar(çok başarılıydılar helal olsun başka oyunda böyle önlem görmedim)ama işte makro kullanlar elbet yolunu bulur tab'a basarak fareyi tak çıkar yapınca 3-5dk daha kullanabiliyorsun farenin makrosunu sonra tekrar tak çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer bloody alacaksan sonunda "A" olanları almalısın yoksa şuanki dolar kuruyla 200tl falan vermen gerekiyor
bloody programını indirip bakabilirsin core 3 4 aktifmi diye aktif değilse işte ortalama 2 3 güne macro kullanamazsın çalışmaz o tuşlarBende şuan v70 Max var