Neler Yeni

Rust mı Rainbow Six Siege mi?

Rust mı R6S mi?

• R6S

• Rust

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
R6S için CV (iş görüşmeleri için olur ya ondan :D)
Şu an valorant oynuyorum 1 haftalığım.
Aim yok ama zamanla gelişir.
Arkadaşım R6S oynuyor . Paralı olduğu için hiç yönelmedim ama sizce almaya değer mi?
Valorant oynayan kişi bunla aynı anda götürür mü?

Bir arkadaşım R6S oynuyor. Biri Rust oynuyor.
Sizce hangisi ? Farklı oyunlar biliyorum ama para para işte.

Bu arada nedenlerle beraber yazın.
Hem anketi doldurun hem de cevap yazın lütfen.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
oyun türleri çok farklı, ama bunun sen de farkındasındır. rs6 beni sarmamıştı mesela. csgo vb. daha çok hoşuma gidiyordu. ancak rekabetçi nişancı oyunu sonuçta. rust ise daha çok survival, grind, raid vb üzerine kurulu ve tek başına asla zevk alamayacağın bir oyun.

21sisifos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çiftçi
r6 baya zor oyun çok kafa yormak lazım ve ilk 50 level için oyunların çok sıkıcı geçicek çünkü kimse konuşmuyor herkes kafasına göre oynuyor bunlar eksileri Iyi tarafları ise en az 2 kişiyle girersen aşırı zevkli olması harita sayısı çok aim yok diyosan r6 zorlar çünkü bir aim net lazım ama yaparım zekamla diyorsan net r6

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kafa dengi arkadaşlar varsa Rust daha iyi olabilir ama ikisini karşılaştırmak mantıklı değil.

21sisifos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çiftçi
Zeka ile ne alaskı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunda cs gibi aim öne çıkmıyor pek fazla herolarin skilleri ile de kill alabiliyor veya kill almak için bişeyler öğrenebiliyosun dokkaebinin skili ile yer öğrenmek veya fuze skili ile kill almak gibi örneğin bir mapte düzgün fuze bombası koyarsan mantıklı bir bomba kill alırsın zeka en önemli faktör bence r6 da

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunda cs gibi aim öne çıkmıyor pek fazla herolarin skilleri ile de kill alabiliyor veya kill almak için bişeyler öğrenebiliyosun dokkaebinin skili ile yer öğrenmek veya fuze skili ile kill almak gibi örneğin bir mapte düzgün fuze bombası koyarsan mantıklı bir bomba kill alırsın zeka en önemli faktör bence r6 da
Nasıl bir zekadan bahsediyoruz. Zeka olarak normal bir insanım. İlk defa oyun oynatan bir pc m var. FPS türüne 1 hafta önce geçtim.
Sizce oynayabilir miyim? Kendime yeni yeni oyun oynuyorsun diyorsun.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Rust, hayatsız gibi oynayıp, loot kasmak base yapmak tabanlı oyun. Rainbow ise karakteri alıp bomba sende ise başarılı şekilde kur ve imha et ya da rakibi imha et. Ben R6 seçerim hem HDD oranla daha kısa sürede yüklüyor.

21sisifos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çiftçi
şöyle diyim biraz üstünde kafa yormalik oyun eğer ranked kascaksan haritalar fazla ama karışık skiller zor ve Takım olarak girmezsen çok zorlanacağın bir oyun skilleri düzgün kullanmak lazım zamanla öğrenirsin ama takım net şart çünkü valorant gibi 12-13 ajan yok 50 ye yakın ajan var ve bireysel ajanlarda var takımı için olan ajanlar da demek istediğim net oynarsın ama biraz uğraşmak öğrenmek lazım cs valorant öğrenmek gibi değil daha çok uğraşmak gerekiyor

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Rust arkadaşın varsa çok sarar çok güzel oyun.

Top Bottom