Rust Servere girmeme sorunu

HakanKKL

80+
Reaksiyon skoru
9
Yılbaşı indiriminde hayalim olan rustu aldım fakat ramim 4 oldugu icin kaldırmayacağını biliyordum özel kod yazılım flan uyguladım fakat oyun oynamak istediğimde sunuculara girmeme sorununu yaşıyorum surekli yükleme ekraninda kalıyor sistemim oyunu kaldıracak şekilde ama girmiyor sunuculara yardım edermisiniz

Mouse'un marka modelinden kaynaklı da olabilir bloody gun3 v7 kullanıyorum ben bazen serverlara giremiyorum makrodan dolayı

kanka bendede 8 gb ram var eski bi bilgisayar ancak 10 dkda fln giriyor 4gb ramle imkansıza yakın girmen 1 2 saat faaln sürer heralde :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rust gibi bir oyun normalde 12 13 gb ram kullanan bir oyuna 4gb ramle girmek imkansız ayakın

kanka bendede 8 gb ram var eski bi bilgisayar ancak 10 dkda fln giriyor 4gb ramle imkansıza yakın girmen 1 2 saat faaln sürer heralde :D

rust gibi bir oyun normalde 12 13 gb ram kullanan bir oyuna 4gb ramle girmek imkansız ayakın
Knk benim pc de anlamadığım bi güç var gta5 i flan full akici açan bir bilgisayar yani fps sıkıntısı olsa tamam anlarım zaten kod flan kullandım olmaz diye tahmin ediyorumda girmiyor serverlere

Knk özel kodlar var O halde fps sıkıntısı yaşasa tamam sorun yok ama hiç girmiyor param olsa zaten 16 gb yapcam bi yolu yokmu girmenin

Geri