Neler Yeni

Rust Turnuvasında Türkiye'yi Temsil Etmek

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Helal olsun :D

Arkadaşlar Selam Bugün Rust Turnuvasına Katıldık Ve Bu Turnuvanın Kazanan Takım Ana Turnuvaya Çıkıyordu Bizde Basemizi Attık Raidlerimizi Attık Son Bizimle Beraber 2 base kaldı adamlar 2 kere online raide geldi ve ikisini de savunduk sonra raide gidip adamları patlattık ve turnuvayı kazandık Sevincimi Burada Paylaşmak İstedim Elimizden Geleni Yapıp Ülkemi Sonuna Kadar Temsil Edeceğim İyi Günler
AS BAYRAKLARI ASA AS SASAASSA YAŞŞASIN RKIMIZ ÇİNE BEDEL KIRKIMIZ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 TURKİSH GANG
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Selam Bugün Rust Turnuvasına Katıldık Ve Bu Turnuvanın Kazanan Takım Ana Turnuvaya Çıkıyordu Bizde Basemizi Attık Raidlerimizi Attık Son Bizimle Beraber 2 base kaldı adamlar 2 kere online raide geldi ve ikisini de savunduk sonra raide gidip adamları patlattık ve turnuvayı kazandık Sevincimi Burada Paylaşmak İstedim Elimizden Geleni Yapıp Ülkemi Sonuna Kadar Temsil Edeceğim İyi Günler
hll ama şaka maka rust oynamadım ama zor gibi

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
RUST'da arkadaşım elime taaruz tüfeği verdi ve süper markete yolladı ama oda ne mızraklı adam ile vs atarken öldüm. Zor oyun.

Top Bottom