A arweon 80+ Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Reaksiyon skoru 24 26 Eylül 2025 #1 Rust oyunundaki eski twitch droplarını kaçırdıgım için item satıs adlı siteden 25 tl ye twitxh droplarını satın aldım twitchi hesabıma baglayıp skinleri aldım sonra baglantıyı iptal ettim hesabıma biley olmaz degilmi
Rust oyunundaki eski twitch droplarını kaçırdıgım için item satıs adlı siteden 25 tl ye twitxh droplarını satın aldım twitchi hesabıma baglayıp skinleri aldım sonra baglantıyı iptal ettim hesabıma biley olmaz degilmi
A arweon 80+ Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Reaksiyon skoru 24 26 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 arweon yazmış: Rust oyunundaki eski twitch droplarını kaçırdıgım için item satıs adlı siteden 25 tl ye twitxh droplarını satın aldım twitchi hesabıma baglayıp skinleri aldım sonra baglantıyı iptal ettim hesabıma biley olmaz ? Devamı için tıklayın...
arweon yazmış: Rust oyunundaki eski twitch droplarını kaçırdıgım için item satıs adlı siteden 25 tl ye twitxh droplarını satın aldım twitchi hesabıma baglayıp skinleri aldım sonra baglantıyı iptal ettim hesabıma biley olmaz ? Devamı için tıklayın...