Rustda hangi sunucuda oynamalıyim ?

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,122
Arkadaşlar ben uzun soluklu bir oyun istiyorum bir sürü server var hangisinde oynamalıyım ? Veya 10k saat Rust oynayan insanlar nasıl oynuyor ne yapıyor ?

Arkadaşlar ben uzun soluklu bir oyun istiyorum bir sürü server var hangisinde oynamalıyım ? Veya 10k saat Rust oynayan insanlar nasıl oynuyor ne yapıyor ?
sana tavsiyem aimin iyi bir seviyeye gelene kadar en az 5x sunucuda oynaman sürekli silah al ve etrafta dolaş savaşlara gir bir seviyeye gelince offical oynamanı tavsiye ederim
sunucular haftalık, aylık, iki haftalık olarak ayrılıyor ama süresi ne kadar olursa olsun bütün sunucular her ayın ilk perşembesi wipe yer yani her şey sıfırlanır

ben 1k saatim var aimim iyi olmadığı için rustmania10x sunucusunda oynuyorum bu aralar baya gelişti aimim vaktimin bol olduğu, güzel bir takım bulduğum zaman aimimde geliştiyse rustoria eu long (bu sunucu offical) sunucusunda oynarım 700 saatimi offical oynadım ve ardından aimim gelişene kadar oynamamaya karar verdim

ve o 10k saati olanlar genellikle rustoria, rustymoose gibi offical sunucularda oynarlar çünkü oralar gerçekten zor sunuculardır adam 10k saatiyle 10 kişiye kafa tutar ve bunu başarır

sana tavsiyem aimin iyi bir seviyeye gelene kadar en az 5x sunucuda oynaman sürekli silah al ve etrafta dolaş savaşlara gir bir seviyeye gelince offical oynamanı tavsiye ederim
sunucular haftalık, aylık, iki haftalık olarak ayrılıyor ama süresi ne kadar olursa olsun bütün sunucular her ayın ilk perşembesi wipe yer yani her şey sıfırlanır

ben 1k saatim var aimim iyi olmadığı için rustmania10x sunucusunda oynuyorum bu aralar baya gelişti aimim vaktimin bol olduğu, güzel bir takım bulduğum zaman aimimde geliştiyse rustoria eu long (bu sunucu offical) sunucusunda oynarım 700 saatimi offical oynadım ve ardından aimim gelişene kadar oynamamaya karar verdim

ve o 10k saati olanlar genellikle rustoria, rustymoose gibi offical sunucularda oynarlar çünkü oralar gerçekten zor sunuculardır adam 10k saatiyle 10 kişiye kafa tutar ve bunu başarır
Pekâlâ yani yeni başlayan biri ilj önce 10x swde oyun mantığını öğrenmeli ve aim kasmali sonra offical swlerde oynamalı peki topluluk sunucuları öneriyor musunuz ?

Pekâlâ yani yeni başlayan biri ilj önce 10x swde oyun mantığını öğrenmeli ve aim kasmali sonra offical swlerde oynamalı peki topluluk sunucuları öneriyor musunuz ?
topluluk sunucularında oynayacağın sunucuyu iyi seçmen gerek admin yardımı vs çok fazla oluyor özellikle Türk sunucularından uzak dur bence tabii ki istisnalar vardır hepsi kötü degil fakat ben tercih etmiyorum

10x sunucular eklentili kısmında bulursun zaten onlar da topluluk sunucusu sayılır oynamaya başladığında o sunucu olayını otomatik olarak kavrarsın zaten engoonun dcsinde senin gibi yeni başlayan insanlar takım kuruyor bazen onlara katılabilirsin arkadaşlarla daha zevkli oluyor

benim tercih ettiğim sunucular isimleri tam doğru yazamıyo olablirim kopyala yapıştır yaparak bulamayabilirsin ama rustoria yazarsan offical kısmında hangi sunucuda oynadıgımı anlarsın
- rustoria eu long (takımla oynayacaksam)
- cndblood solo only 2x eu ( tek oynayacaksam)
- ukn.gg training (aim kasmak için)(burada sıktığın bot ile oyundaki sıktığın adam aynı olmuyor genellikle)
-rustmania10x (sürekli olarak aim, raid tecrübesi kazanmak için)

eğer modlu yani 10x vs oynayacaksan lr falan kullanmanı tavsiye etmiyorum daha kolay etkili bir silah ama officalde çok fazla ele geçen bir silah degil amacın aim kasıp ileride officalde hardcore oynamaksa 10x gibi sunucularda ne kadar kötü olursan ol sürekli olarak ak ve mp5 oyna ilk
ilk mp5 sonra ak daha iyi olur bu silahlar 10x sunucuda da işini görür officalda da bunların dışında yarı otomatik tüfek ve thomson var bunlar 10x de sana pek faydası olmaz ama bunları iyi kullanırsan officalde çok işini görür

Geri