Dünyada sadece Türkiye'nin tanıdığı KKTC'yi (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) bugün kısmen Rusya'da tanıdı.
KKTC'ye Rus Konsolosluğu açılacak.
Dünyada sadece Türkiye'nin tanıdığı KKTC'yi (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) bugün resmen Rusya'da tanıdı.
Hocam Rusya ile Türkiye ilişkileri güncel olarak nasıl bilgi var mı? Politikayı nerden baksanız 2 yıldır takip etmiyorum.Düzenleme: Bu karar KKTC'yi %100 tanımaya girmiyor ama varlığını kabul ettiğine dair bir görüş ortaya koyuyor.
Başlığı "Resmen" değil de "Kısmen" olarak değiştiriyorum. Kusura bakmayın.
Genelde ülkelerin, başka bir ülkeyi tanımadan önceki yaptıkları hamlelerden birisidir. Rusya, Türkiye ile iyi ilişkiler için KKTC'yi tanıyabilir.
Yeni kuşak KKTC'liler Türkiye'yi emperyalist olarak görüyor o yüzden banane olmDünyada sadece Türkiye'nin tanıdığı KKTC'yi (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) bugün kısmen Rusya'da tanıdı.
İyi. Yani dostuz. Ama Rusların dostluğunu bilirsiniz. Dostluktan öte ülkeleri sömürmek isterler.Hocam Rusya ile Türkiye ilişkileri güncel olarak nasıl bilgi var mı? Politikayı nerden baksanız 2 yıldır takip etmiyorum.
Onların dostluğu kara günde belli olur.İyi. Yani dostuz. Ama Rusların dostluğunu bilirsiniz. Dostluktan öte ülkeleri sömürmek isterler.