O bir işe yaramıyor ama neyseAktiflik süresine göre olsun
Forumu açık bırakıp sabahlıyanlar çıkar sitenin popülerliği yükselir reklam gelirleri artar
Rütbe olmaz o bronze olan adam bi bakmışsın yarın platAktiflik süresine göre olsun
Forumu açık bırakıp sabahlıyanlar çıkar sitenin popülerliği yükselir reklam gelirleri artar
Bi' konuya 20 mesaj yazıyorsun adam reaksiyon vermeyi bilmiyor, bu haksızlığa yol açar bence.Silver rütbesi ile ilgili tartışma çıkmıştı koyu mu açık mı olsun diye.
Bence direk daha adil, bilgilinin bilgisizin belli olduğu (kısmen) bir sisteme geçilmeli.
Mesela reaksiyon. aynı şeyler geçerli olup reaksiyona göre rütbe belirlenebilir bence. Yukarıdan oylayın sizce böyle mi olsun?
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @White Ravens
Hocam bu değişmesin zaten bu sefer kimse kimseye reaksiyon vermezse iyice uzar bu rütbe işi. Hiçbir şey değişmesin sadece rütbe adları değişsin.Rütbelerin mesaja göre belirlenmesi tabiri caizse uluslararası bir şey, bütün dünyada böyledir bu.
İlla bu olacak diye bir şey yok. Farklı bir yöntem bulunur illakiİyi de forumda sevilen kişiler her türlü daha fazla reaksiyon alıyorlar. Mesele @crazyreign'in yazdığı mesajın aynısını daha önceden yazmış olsam bile bana 1 geliyorsa @crazyreign'e 10 reaksiyon puanı geliyor![]()
Biz 2 reaksiyon alıyoruz o 10 İSYAN!İyi de forumda sevilen kişiler her türlü daha fazla reaksiyon alıyorlar. Mesele @crazyreign'in yazdığı mesajın aynısını daha önceden yazmış olsam bile bana 1 geliyorsa @crazyreign'e 10 reaksiyon puanı geliyor![]()
10 Gün açık bırakırım Microsoft Edge'i.Rütbe olmaz o bronze olan adam bi bakmışsın yarın plat
Abi ben güç kaynağı olmak istemiyorum zaten bana sorun yaratıyorAnladım, o zaman rütbe adlarında bir değişiklik olsa?