Cihangir
80+ Gold
bende bi silver olaydım.
bende bi silver olaydım.
hayırlı olsunbende bi silver olaydım.
bende gold olmuşum bende bi hayırlı olsun alırımhayırlı olsun
bu konu hep hortlatılıor zaten bence bu konuda hortlatılmaya karşı olmaya gerek yokKonu hortlatılmış. Aslında hortlaması işime yaradı, hep merak ediyordum rütbelendirme sistemini.
Ulan harbiden bende aylardır merak ediyordum nasip bugünmüş ve an itibariyle 250 mesajKonu hortlatılmış. Aslında hortlaması işime yaradı, hep merak ediyordum rütbelendirme sistemini.
Konu hortlatılmış. Aslında hortlaması işime yaradı, hep merak ediyordum rütbelendirme sistemini.
foruma ilk kaydolunca hoşgeldin mesajında bu konunun linki var ki?Ulan harbiden bende aylardır merak ediyordum nasip bugünmüş ve an itibariyle 250 mesaj
Yarından itibaren konuya kaydolalı 1 sene olacak hocam. Görmüşsem de aklımda kalmamıştır.foruma ilk kaydolunca hoşgeldin mesajında bu konunun linki var ki?
1. yılınız hayırlı olsun o zamanYarından itibaren konuya kaydolalı 1 sene olacak hocam. Görmüşsem de aklımda kalmamıştır.
Teşekkürler hocam.1. yılınız hayırlı olsun o zaman
Basit konulara gir evet,yapar olur gibi yaz çık. Önceden millet araştırmak yerine( aslında hâla) hep aynı konuları açardı. Yok Ryzen 5 1600 RX 570 darboğaz yapar mı cart curt konular. Yapmaz der çıkardın artık daha da zor.20k mesaj nasıl atabilir ki bi insan
yok aga ben birdaha denerimDenemek istemezsin
gelmişbronze gelmemis bana