Neler Yeni

Rüyalar ve kabuslar kasası alıp bekletirsem ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
hocam depoma satmalık kasa kapsül düşünüyordum sonra rüyalar ve kabuslar kasasından iyi bıçaklar çıkar sayısı ileride azalır kasa düşme havuzundan çıkarsa diye biraz alıp bekletmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kasa açma siteleri mi yoksa alım satım siteleri mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerileriniz var ise eğer duymak isterim
key drop olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
key drop olması lazım
hocam o direkt kumara giriyor kumar da oynamak istemiyorum şansım da olduğunu sanmıyorum bir de yüklü parayla girmek gerek diye biliyorum o tarz sitelere yoksa güzel bir skin gelme ihtimali çok az oluyor genelde kasa kazanıyor oraalarda kumar sonuçta hayırsız bir iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
hocam o direkt kumara giriyor kumar da oynamak istemiyorum şansım da olduğunu sanmıyorum bir de yüklü parayla girmek gerek diye biliyorum o tarz sitelere yoksa güzel bir skin gelme ihtimali çok az oluyor genelde kasa kazanıyor oraalarda kumar sonuçta hayırsız bir iş
5 Dolar koydum dedi arkadaşım bir çok silaha skin ve t ye ajan aldı. Ama kumar olduğunu ilk defa duyuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
5 Dolar koydum dedi arkadaşım bir çok silaha skin ve t ye ajan aldı. Ama kumar olduğunu ilk defa duyuyorum
hocam para yatırıp kasa açıyorsunuz bonanza gibi düşünün rulet gibi düşünün henelde berbat 0.10 centlik skinler geliyor 1 2 dolarlık açtığınız kasaya şans işi sadece arkadaşınız şanslıymış

Top Bottom