Rüyalarımı Nasıl Kontrol Edebilirim ??

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
Merhabalar başlık biraz yanlış anlaşılmış olabilir hemen açıklıyorum. Rüyalarımız bilinç altımızın bir yansıması ve rüyalarımız buna göre değişir. Ben rüyalarımda genel olarak kötü rüyalar görüyorum. Örneğin beni kaçıran adamlar, korkunç evler bazen nadirde olsa şeytan gibi şeyleri görüyorum. Bunlar bazılarınıza korkunç gelmeyebilir ama hepsi kötü rüyalar ve ben artık kötü rüya görmekten bıktım. Şöyle düşünüyorum geceleri falan korku filimi falanda izlemiyorum neden böyle saçma sapan rüyalar görüyorum ? Artık korku filmlerinden falan etkilencek yaşımı da geçtim. Kısacası gün boyu bilinç altımı kötü etkileyecek bir şey yapmıyorum. Bugün sabah kalkarken gördüğüm rüyanın gerçek olup olmadığını anlamaya çalışıyordum gerçekten artık sabahları korkarak uyanmaya başladım. Bu durumu kendim düzeltebilir miyim ? Yoksa zamana falan mı bırakmam lazım ?
(Amacım rüyalarımı kontrol etmek değil. Amacım sadece kötü rüyalar görmemek.)

Son düzenleme:
küçükken korktuğun şeyler bilinçaltına yerleşmiştir
sonra da bunlar yeniden günyüzüne çıkıyor ve yine onları hatırlıyorsun
(benim düşüncem)

Barış özcanın bir videosu vardı gece 3 de kalkıp yeniden yatınca rüyalar daha anlaşılır ve kontrol edilebilir oluyormuş.

Bilinçaltını nasıl yöneteceksin hocam, öyle bir şey olsa rüyamda hep onu görürdüm... Ah Pepe üzümlü kekim. :cry:

Büyük ihtimalle sadece başlığı okuyup yazdın.
Yoo yarısını okudum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bitirdim ve yine benim yazıma çıkıyor sonuç, illa o akşam korku filmi izlemedin diye kötü rüya görmeyeceksin diye bir şey yok. Dediğimi yine tekrarlıyorum, bilinçaltını yönetemezsin.

Merhabalar başlık biraz yanlış anlaşılmış olabilir hemen açıklıyorum. Rüyalarımız bilinç altımızın bir yansıması ve rüyalarımız buna göre değişir. Ben rüyalarımda genel olarak kötü rüyalar görüyorum. Örneğin beni kaçıran adamlar, korkunç evler bazen nadirde olsa şeytan gibi şeyleri görüyorum. Bunlar bazılarınıza korkunç gelmeyebilir ama hepsi kötü rüyalar ve ben artık kötü rüya görmekten bıktım. Şöyle düşünüyorum geceleri falan korku filimi falanda izlemiyorum neden böyle saçma sapan rüyalar görüyorum ? Artık korku filmlerinden falan etkilencek yaşımı da geçtim. Kısacası gün boyu bilinç altımı kötü etkileyecek bir şey yapmıyorum. Bugün sabah kalkarken gördüğüm rüyanın gerçek olup olmadığını anlamaya çalışıyordum gerçekten artık sabahları korkarak uyanmaya başladım. Bu durumu kendim düzeltebilir miyim ? Yoksa zamana falan mı bırakmam lazım ?
bende böyle rüyalar görüyodum ve 2 şey yaptım eğer aynı kötü rüyayı görüp duruyorsan benim beynim hatırlamaya başlamıştı sonrasında rüyamda beni biri öldürmeye çalışıyordu bıçakla ama en az 10 kere öldürdü en son bunun rüya olduğunu anladım ve onu düşüncelerimle yendim ama farklı farklı rüyalar görüyorsan o zaman yatmadan önce bir komedi filmi izle buda işe yaramıştı bende ama herhangi bir kesinliği yok

Ben de tam tersi şeyler görüyorum. Adam dövüyorum falan.

Bunun neden olduğunu bilmiyorum ama rüyalarını yönetmek çok güzel bir şey. Anlatılmaz yaşanır diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri