RX 460 Windows Update Eski Driver Yüklüyor.

KdRKdnZ

80+
Reaksiyon skoru
6
İyi forumlar. PC'ye yeni format attım tabi tüm update işlemlerini yaptım. Sonrasında Güvenli Moda giriş yapıp DDU ile Windows'un kurduğu sürücüyü silip yerine önce "Adrenalin 2020 Edition 20.11.2 Recommended (WHQL)" hata alınca da "Adrenalin 2020 Edition 21.2.3 Optional" sürücülerini sırasıyla deneyip kurdum ancak windows her seferinde update ile 2019'dan kalma bir sürücü kuruyor. İnternet bağlantısını kesip öyle yükledim, "Aygıt Yükleme Ayarları" seçeneğini "Hayır" yapıp denedim ama sonuç yok. Ne zaman update yapmaya kalksam Windows hemen eski sürücüyü indirmeye çalışıyor. Windows 10 2009 H2 sürüm kullanıyorum.

Son düzenleme:
İyi forumlar. PC'ye yeni format attım tabi tüm update işlemlerini yaptım. Sonrasında Güvenli Moda giriş yapıp DDU ile Windows'un kurduğu sürücüyü silip yerine önce "Adrenalin 2020 Edition 20.11.2 Recommended (WHQL)" hata alınca da "Adrenalin 2020 Edition 21.2.3 Optional" sürücülerini sırasıyla deneyip kurdum ancak windows her seferinde update ile 2019'dan kalma bir sürücü kuruyor. İnternet bağlantısını kesip öyle yükledim, "Aygıt Yükleme Ayarları" seçeneğini "Hayır" yapıp denedim ama sonuç yok. Ne zaman update yapmaya kalksam Windows hemen eski sürücüyü indirmeye çalışıyor. Windows 10 2009 H2 sürüm kullanıyorum.
Ben şunu yapmıştım belki düzelir (aramaya yerine hizmetler yaz orda Windows update yazan yeri bul sağ tık özellikler yap. Elle yazan yere tıklayıp devre dışı seçeneğini seç. Seçtikten sonra alttaki DURDUR yazan butona bas uygula tamam de sonra ekran kartı güncellemesi yükle. Bu arada sürücü güncellerken nasıl bir hata alıyorsun ? Benim de yakın zamanda yeni ekran kartımda sürücü yüklerken problem oluyordu sende de aynı problem varsa yardımcı olabilirim.

@Seaderden Anlatmış olduğun update hizmetini durdurmak ama ben sadece ekran kartı driver sorunu çözmek istiyorum. Yani windows yine update alsın ancak benim kurduğum yeni sürücüyü silip yerine 2019 sürücüsünü kurmasın istiyorum :)

Geri