alma bir süre sonra bozuluyorlarFacebook gruplarında 700-1000 arası değişen fiyatları var.Bu RX 470 günlük kullanımı için uygun mudur masaüstü için ekstra bios atmaya gerek var mıdır?
rx 580 kullanmıştımKullandın mi peki? Ona göre hareket edeceğim.
Bende 3 adet var 2017de aldım ozaman bizde kaziyorduk 8 ay sonra bitti 580 sattım bunlar kaldı pek sorun çıkarmadı cocuklar kullanıyor 2020 çocuklara PC taktım şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım sağlam bir karttır ne için kullanacaksın o önemli yalnız 1 kartımda oyun oynarken 80 derecelere çıkıyor diğer kartlarda öyle durum yok test yapmanız lazım o kartında mosfette sıkıntı olduğunu düşünüyorum ucuzsa al 1050ti den daha iyi yalnız bu kartta 144hz çalışmaz 60 Hz olarak oynarsınız ben bir kere denemiştim olmamıştıKullandın mi peki? Ona göre hareket edeceğim.
Bende de 570 var zaten dediğin gibiyse iş yapar oyun oynamak için almıyorum kartı.Bende 3 adet var 2017de aldım ozaman bizde kaziyorduk 8 ay sonra bitti 580 sattım bunlar kaldı pek sorun çıkarmadı cocuklar kullanıyor 2020 çocuklara PC taktım şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım sağlam bir karttır ne için kullanacaksın o önemli yalnız 1 kartımda oyun oynarken 80 derecelere çıkıyor diğer kartlarda öyle durum yok test yapmanız lazım o kartında mosfette sıkıntı olduğunu düşünüyorum ucuzsa al 1050ti den daha iyi yalnız bu kartta 144hz çalışmaz 60 Hz olarak oynarsınız ben bir kere denemiştim olmamıştı