AGA HADİ YA ÇOK UCUZMUŞ BAŞKA ZAMAN BÖYLE BİR KAMPANYA OLURSA BANA HABER VERİRSEN ÇOK MAKBULE GEÇER.dostum yakın zamanda bura paylaştılar abdullah da paylaştı 6500 tx yenı cıkan model kartı pıasaya 3333 TL ye verdıler tabı stoklar bıttı oyuzden eskı kartlar ıle al sat yapma derım hezman guncel kartlar elden daha cabuk cıkıyor bende al sat yapıyorum mesela bugun gtx 1650 sattım 3600 TL çunkı yenı modeller pıyasayı nasıl etkıler bunu gorup ona gore kart almak daha mantıklı yoksa elde patlar satamassın
furmakta performansıı baya iyi aga ka
dostum ozaman kesın macun degısılmıstır yoksa okadar zaman gecmıs bı kart bıraz yuksek verırde degerlerıfurmakta performansıı baya iyi aga kaça satabilirim sence
Herkes 6500XT nin 3333 TL den satılmasına takılmış da o 1 seferlik fiyattı, bir daha o fiyatlara satılmayı bırak yanından yamacından geçecek fiyatlara satılmayacak yani boşuna o fiyatları baz almayın. 6500XT yi 5000 TL den hesaplayın o da giriş modelleri.dostum yakın zamanda bura paylaştılar abdullah da paylaştı 6500 tx yenı cıkan model kartı pıasaya 3333 TL ye verdıler tabı stoklar bıttı oyuzden eskı kartlar ıle al sat yapma derım hezman guncel kartlar elden daha cabuk cıkıyor bende al sat yapıyorum mesela bugun gtx 1650 sattım 3600 TL çunkı yenı modeller pıyasayı nasıl etkıler bunu gorup ona gore kart almak daha mantıklı yoksa elde patlar satamassın
dotum tabı bılemeyız neler olacak ama şuda bır gercek hıcbır firma zararına satış yapmaz 5000 TL olmaz ama 4000..4500 tl gıbı olabılır insallah ikimizde yanılıyoruzdur daha uygun fıyatlara satılırHerkes 6500XT nin 3333 TL den satılmasına takılmış da o 1 seferlik fiyattı, bir daha o fiyatlara satılmayı bırak yanından yamacından geçecek fiyatlara satılmayacak yani boşuna o fiyatları baz almayın. 6500XT yi 5000 TL den hesaplayın o da giriş modelleri.