Komedisin sen ya ben öyle öyle sistemi istediğim hale getirdim boş yapma otur yerinde güncelleme dediğin tak diye olmaz zaten çok bilmiş olma zamanla ala ala oyuncu koltuğuna kadar aldım ryzen 5 1600 af a 320 m h 450 w dandik psu kasa 2400 mhz ram den şuan sistmeim imzadaki gibi
Durumla ne alakası var boş adam allah eksiksiz yaratmış demi hepimizi sağlığı yerindedir umarım gitsin çalışsın bende bedavaya almadım heralde durumu da iyi değil. Ailemin keni kafandan salliyon hala bişeyler günlük 200 250 ye iş bulur 1 hafta çalışsa. 200 den 6 gün 1200 tl yapar gider ram alır 1 ay çalışsa 4800 tl yapar işlemci anakart değiştirir boş yapmanın alemi yok burda ben benim sistemi adam edene kadar uni süreci lise 3 ve 4 geçti sürekli çalışırsan daha iyisi bile mümkün yani boş edebiyat yapma bana burda işine geldiği gibi yorum yapma burda amacımız en iyi fiyata yeri geldiğinde güncel sistem önermek yeri geldiğinde en yüksek performans veren parçayı sistemi önermek burdaki durum biraz fazla performans için ölü yatırımı önlemek sen çok beğendiysen alabilirisn ölü yatırım olan sistemi ven şahsen ölü sistemi almamda aldırmam da
Durumla ne alakası var boş adam allah eksiksiz yaratmış demi hepimizi sağlığı yerindedir umarım gitsin çalışsın bende bedavaya almadım heralde durumu da iyi değil. Ailemin keni kafandan salliyon hala bişeyler günlük 200 250 ye iş bulur 1 hafta çalışsa. 200 den 6 gün 1200 TL yapar gider ram alır 1 ay çalışsa 4800 TL yapar işlemci anakart değiştirir boş yapmanın alemi yok burda ben benim sistemi adam edene kadar uni süreci lise 3 ve 4 geçti sürekli çalışırsan daha iyisi bile mümkün yani boş edebiyat yapma bana burda işine geldiği gibi yorum yapma burda amacımız en iyi fiyata yeri geldiğinde güncel sistem önermek yeri geldiğinde en yüksek performans veren parçayı sistemi önermek burdaki durum biraz fazla performans için ölü yatırımı önlemek sen çok beğendiysen alabilirisn ölü yatırım olan sistemi ven şahsen ölü sistemi almamda aldırmam da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk alabilirsin ama buda var sıfır almak var ilerde rx 6500xt falan takarsın
Gunluk 250 verırler ılk iş tecrubesı olacak adama aynen. Çalışacak olsa adam parasını biriktirip 3060 sistem almasını bilmez mi? Hormonun yok mu oğlum senin
Gunluk 250 verırler ılk iş tecrubesı olacak adama aynen. Çalışacak olsa adam parasını biriktirip 3060 sistem almasını bilmez mi? Hormonun yok mu oğlum senin
Bin bilsen de bir bilene sorar değil mi insan? Kendi kafana göre attın ortaya günceller, adam çalışıp almış o kadar aldıktan sonra bir daha mı çalışsın? E çalışırsa aldığı şey ile ne zaman uğraşacak bu adam?
Bin bilsen de bir bilene sorar değil mi insan? Kendi kafana göre attın ortaya günceller, adam çalışıp almış o kadar aldıktan sonra bir daha mı çalışsın? E çalışırsa aldığı şey ile ne zaman uğraşacak bu adam?
Yazık kafana hadi sen küçük beynini fazla zorlama almaz çünkü biraz empati kur sen olsan eski güncel olmayan ölü bir sisteme para verirmisin 1 yıl sonra işlemci yükselticen eskisi bir işe yaramayacak komple sistem degistiricen kendinize göre gerçeklere göre yorumlayın zamanla güncelleme dediğin şey tak aldım ertesi gün yükselt değil sen tabi kendi kafanda boş bişeyler kurmuşsun demesi kolay sana göre neyse daha rahatsız etme beni uğraşamam boş laflarinla vaktim değerli i
Yazık kafana hadi sen küçük beynini fazla zorlama almaz çünkü biraz empati kur sen olsan eski güncel olmayan ölü bir sisteme para verirmisin 1 yıl sonra işlemci yükselticen eskisi bir işe yaramayacak komple sistem degistiricen kendinize göre gerçeklere göre yorumlayın zamanla güncelleme dediğin şey tak aldım ertesi gün yükselt değil sen tabi kendi kafanda boş bişeyler kurmuşsun demesi kolay sana göre neyse daha rahatsız etme beni uğraşamam boş laflarinla vaktim değerli i
i7 4790'ın ikinci eli en kötü 800 dengesiz herif gir bak. Anında değiş demiyorum. Adam alıp neden masraf üstüne masraf yapsın birader? Mis gibi RX 470 var zaten 570 ile farkı çok az.
i7 4790'ın ikinci eli en kötü 800 dengesiz herif gir bak. Anında değiş demiyorum. Adam alıp neden masraf üstüne masraf yapsın birader? Mis gibi RX 470 var zaten 570 ile farkı çok az.
Ağzını topla düzgün konuş terbiyesiz adam cahil cahil konusuyon adam üstüne direkt masraf etmeyecek o ufacık beynin almıyor heralde diyorum ki isterse seneye isterse 2 yıl sonra çalışır yetmediği yerde sistemini yükseltir diyoeum hala aynı şeyi söylüyon cahil adam
Ağzını topla düzgün konuş terbiyesiz adam cahil cahil konusuyon adam üstüne direkt masraf etmeyecek o ufacık beynin almıyor heralde diyorum ki isterse seneye isterse 2 yıl sonra çalışır yetmediği yerde sistemini yükseltir diyoeum hala aynı şeyi söylüyon cahil adam
Ayrıca o adamın ihtiyacı olmayacakta sisteme mi basacak? Belki 300 liraya oyun alacak 500 liraya ayakkabı alacak. 5.000 verdikten sonra bide güncellemek için mi uğraşsın? 'cahil adam'
Tamam knk çok iyisin off nesin ya? Terminatör seni. Seni termal macuna batırıp 13900K'nın üstüne koymak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca o adamın ihtiyacı olmayacakta sisteme mi basacak? Belki 300 liraya oyun alacak 500 liraya ayakkabı alacak. 5.000 verdikten sonra bide güncellemek için mi uğraşsın? 'cahil adam'