Rx 550 2 gb ekran kartı ile i9 - 10850K işlemci birlikte sizce nasıl çalışır? İndirimde paylaşınca @Abdullah Hacıgül ben de ekran kartını direkt çektim. Oyunlarda kaç fps alırım, darboğaz yaşar mıyım?
darboğaz olayı değil de grafik tabanlı oyunlarda ekran kartın kadar performans alırsın işlemci güzelde ekran kartı düşük kalmışRx 550 2 gb ekran kartı ile i9 - 10850K işlemci birlikte sizce nasıl çalışır? İndirimde paylaşınca @Abdullah Hacıgül ben de ekran kartını direkt çektim. Oyunlarda kaç fps alırım, darboğaz yaşar mıyım?
yoo ekran kartı da işlemciye darboğaz yapar,arkadaş kendi ayağına sıkmışDarboğaz olması için işlemcin ekran kartını besleyememesi lazım ki bu imkansız problem çıkmaz fps değeri bilmiyorum daha iyi bir kart olsaymış keşke 10850k ile daha güxel giderdi
Dostum yapmaz senin dediğin ekran kartı işlemci için fazla güçsüz kaldığı için işlemcinin performansını alamamakyoo ekran kartı da işlemciye darboğaz yapar,arkadaş kendi ayağına sıkmış
Yani güç yetmemedi gibi bir durum yokDostum yapmaz senin dediğin ekran kartı işlemci için fazla güçsüz kaldığı için işlemcinin performansını alamamak
o işlemciyi kullanmanın özel bir sebebi var mı çünkü çok daha iyi ekran kartlarını kaldırırRx 550 2 gb ekran kartı ile i9 - 10850K işlemci birlikte sizce nasıl çalışır? İndirimde paylaşınca @Abdullah Hacıgül ben de ekran kartını direkt çektim. Oyunlarda kaç fps alırım, darboğaz yaşar mıyım?