Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
YapmaArkadaş
YapmaArkadaş
Bundan ban yersem ayıp olur.Adama baksanaYapma
yersinAdama baksana
püü bele vaziyetin içine .....yersin
Adam ermiş artık nasıl bir bilgi birikimi varsa adam yeni işlemci üretti.Ryzen 5 5300 X
UIAstdgASIYDFAsıydfASYDUFQASUYDasfasıUDFIausfdAUSFDasşdfaSUODFASuıdfasIUDASfpdAdam ermiş artık nasıl bir bilgi birikimi varsa adam yeni işlemci üretti.
Kur işletim sistemini yeter. Zaten WD 1 TB HDD var. F/P olmasa tabiyki Samsung evo güzel olurdu.Peki kaliteli parçalar diyorsunya lütfen bana alpin ssd'nin kaliteli olduğunu anlat, attığın sistemde öyle bir ssd var çünkü.
Kur işletim sistemini yeter?Kur işletim sistemini yeter. Zaten WD 1 TB HDD var. F/P olmasa tabiyki Samsung evo güzel olurdu.
Kur işletim sistemini yeter. Zaten WD 1 TB HDD var. F/P olmasa tabiyki Samsung evo güzel olurdu.
Alpin ssd'si mehmetin ssd'siPeki kaliteli parçalar diyorsunya lütfen bana alpin ssd'nin kaliteli olduğunu anlat, attığın sistemde öyle bir ssd var çünkü.
:: Palit - RMA ::Arkadaşlar madem Abdullah Beyi eklediniz. Banada mecbur yazmak zorunluluğu doğdu. Öncelikle herkesin düşüncesine ve önceliğine saygı duyun. Türkiye de resmi olarak varlık göstermeyen Teknik servis vermeyen hiçbir firmadan alışveriş yapmayı doğru bulmuyorum. Ben satış sonrası hizmete önem veren biriyim. Ben aldığım makineyi 10 yıl kullanmak isterim. Sorun çıkarsa karşımda muhatap bulmak isterim. Alibaba.com dan ithal et 5000 tane kart sür piyasaya parayı vur devamı gelmesin. Öyle iş bana göre değil. Resmi olarak geleceksin kuracaksın büronu servisim şura diyeceksin sonra kalitesini tartışırım. Bakın 3 tane link ekleyim beni daha iyi anlarsınız. Palit Türkiye diye bir şey görene kadar almam bu kartı. Alana da saygı duyarım. Ama tavsiye etmem bu benim hakkımdır.
palit teknik sevis - Google'da Ara
www.google.com
msı teknik servis - Google'da Ara
www.google.com
asus teknik servis - Google'da Ara
www.google.com
Teşekkürler.