Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 550 4 gb ryzen 5 3500 x alınır mı

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Peki kaliteli parçalar diyorsunya lütfen bana alpin ssd'nin kaliteli olduğunu anlat, attığın sistemde öyle bir ssd var çünkü.
Kur işletim sistemini yeter. Zaten WD 1 TB HDD var. F/P olmasa tabiyki Samsung evo güzel olurdu.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
1 Hafta sonra konu açılır ondan sonra ssdim 20mb/sn okuma yazmaya sahip diye

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Kur işletim sistemini yeter. Zaten WD 1 TB HDD var. F/P olmasa tabiyki Samsung evo güzel olurdu.

hani mesaj yazmıyordun aslan parçası ınno3d ekran kartı dedim diye kalitesiz diye ağlayan adam şimdi kur windowsu yetermi diyor trajikomik

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Arkadaşlar madem Abdullah Beyi eklediniz. Banada mecbur yazmak zorunluluğu doğdu. Öncelikle herkesin düşüncesine ve önceliğine saygı duyun. Türkiye de resmi olarak varlık göstermeyen Teknik servis vermeyen hiçbir firmadan alışveriş yapmayı doğru bulmuyorum. Ben satış sonrası hizmete önem veren biriyim. Ben aldığım makineyi 10 yıl kullanmak isterim. Sorun çıkarsa karşımda muhatap bulmak isterim. Alibaba.com dan ithal et 5000 tane kart sür piyasaya parayı vur devamı gelmesin. Öyle iş bana göre değil. Resmi olarak geleceksin kuracaksın büronu servisim şura diyeceksin sonra kalitesini tartışırım. Bakın 3 tane link ekleyim beni daha iyi anlarsınız. Palit Türkiye diye bir şey görene kadar almam bu kartı. Alana da saygı duyarım. Ama tavsiye etmem bu benim hakkımdır.

Teşekkürler.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar madem Abdullah Beyi eklediniz. Banada mecbur yazmak zorunluluğu doğdu. Öncelikle herkesin düşüncesine ve önceliğine saygı duyun. Türkiye de resmi olarak varlık göstermeyen Teknik servis vermeyen hiçbir firmadan alışveriş yapmayı doğru bulmuyorum. Ben satış sonrası hizmete önem veren biriyim. Ben aldığım makineyi 10 yıl kullanmak isterim. Sorun çıkarsa karşımda muhatap bulmak isterim. Alibaba.com dan ithal et 5000 tane kart sür piyasaya parayı vur devamı gelmesin. Öyle iş bana göre değil. Resmi olarak geleceksin kuracaksın büronu servisim şura diyeceksin sonra kalitesini tartışırım. Bakın 3 tane link ekleyim beni daha iyi anlarsınız. Palit Türkiye diye bir şey görene kadar almam bu kartı. Alana da saygı duyarım. Ama tavsiye etmem bu benim hakkımdır.

Teşekkürler.
:: Palit - RMA ::
Yani aldığın yere gönderiyorsun.

Top Bottom