Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sabahtan beri şu konuyu okuyorum. Alkol, sigara falan yalan, yemin ediyorum okurken kanser oldum.
Birde mavi ekran yersen etiketle beni. Bakarım.
Sabahtan beri şu konuyu okuyorum. Alkol, sigara falan yalan, yemin ediyorum okurken kanser oldum.
Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.yani 1650s alacağıma masus mog strık 1650 mi alırsınız o zaman fikirlerinizi kendinize saklayın sistemi siz almıyorsunuz
Sen bu düşünceyle bu forumda millete yardım etmeye çalışma.Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.
Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.
Bu kadar komik olmak yormuyor mu ya?Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.
FJKHNASVO8T7YUASD CSA7TDUASDT7SAEDTUASCDTGYUYSADTYUSACDSTUAYYEvet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.
Sen bu düşünceyle bu forumda millete yardım etmeye çalışma.
Yorsa bu kadar çok uğraşır mı? . mOg sTRiX MoRUq sen anlamazsın Biostar, inno3d,palit,patriot,zotac çöp. (!)Bu kadar komik olmak yormuyor mu ya?
https://www.itopya.com/da-md2-amd-r...4g-4gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Bak bak sisteme iyi bak bir tane dandik parça var mı ? Kral gibi sistem. İşte böyle toplanır. Bana bir tane dandik parça söyle. Çok fps almak işi iyi bildiğin anlamına gelmez.
Hocam bırakın arkadaş kendi bildiğini okuyorMarkasız malzemeler? Bilmiyorsan boş yorum yapma!
Emin ol Da İtopya da palit veya inno3d 1650s olsa Phoenix 'in yüzüne bile bakmaz.https://www.itopya.com/da-md2-amd-r...4g-4gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Bak bak sisteme iyi bak bir tane dandik parça var mı ? Kral gibi sistem. İşte böyle toplanır. Bana bir tane dandik parça söyle. Çok fps almak işi iyi bildiğin anlamına gelmez.
ya dostum mesaj yazmıyorum ama git bi bak palite inno3d ye ne kadar köklü ve kaliteli markalar lütfen boş boş konuşma yardım etmeye çalışıyoruz ama nerenle dinliyosun anlamıyorum.Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.