Çözüldü✓ Rx 550 4 gb ryzen 5 3500 x alınır mı

https://www.itopya.com/da-md2-amd-r...4g-4gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Bak bak sisteme iyi bak bir tane dandik parça var mı ? Kral gibi sistem. İşte böyle toplanır. Bana bir tane dandik parça söyle. Çok fps almak işi iyi bildiğin anlamına gelmez.
Kalitesiz parça yok ancak Örn. daha düşük fiyata daha iyi bir ram olan Neoforza ramler alınabilir. Psu ondan artan para ile FSP psu değiştirilebilir. Ekran kartı palit 2 fanlı modeli ile değiştirilebilir. Ortalama aynı fiyatta olacaktır.

Tamam hocam bakın orda confirigasyon seçenekleri var https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t-10/ Ben asus veya MSI anakart seçtiğimde fiyat niye yükseliyor. Ekran kartınıda Asusa çevirdiğimde niye 350 TL daha ekliyor. Ramları Crossair alırsam niye 90 TL daha . fazla ödemem gerekiyor onu açıklar mısınız?ayrıca Gamegaraj 650W 80+ diye bir marka hiç duymadım Ben 10 Fps düşük alırım marka alırım. Yarın bir gün ekran karardığında, mavi ekran verdiğinde sana gamegaraj teknik servisi kırmızı halıyla mı karşılayacak zannediyorsunuz. 1 saat müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra anakartı ekran kartını fırınlayıp geri gönderecekler. Siz bilirsiniz. Almakta özgürsünüz.
Hocam markalardan dolayı fiyat artıyor olabilir mi ? Ayrıca gamegarajın müşteri temsilcisi en iyilerden.Bence ***** saçma yorumlar yapmayı kesip forumu terk edin

https://www.itopya.com/da-md2-amd-r...4g-4gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Bak bak sisteme iyi bak bir tane dandik parça var mı ? Kral gibi sistem. İşte böyle toplanır. Bana bir tane dandik parça söyle. Çok fps almak işi iyi bildiğin anlamına gelmez.
kendin topla o zaman. sadece kendi bildiğini okuyosun. @FightForHonor abimin dediği gibi itopya da inno palit zotac gibi markalar olsaydı phoneix in yüzüne bile bakmazdı Abdullah abi

Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.

kesin sponsorluk aldığından önermiştir dimi yoksa markasız firmalar

Evet markalı alırım az fps vereni alırım en azından 10 yıl arkama bakmam. 2 yıl krallar gibi teknik sevisini de verir Asus. 4 yıl sonra Letgoya ilan mı açayım yani ekran kartı karardı ne olduğunu bilmiyorum parça niyetine 200 TL diye.
Sen forumu seri terk et.Boşuna bilgi kirliliği yapıyorsun.Madem markaları bilmiyorsun ne yorum yapıyorsun

Sizde bir şey bilmeyip konuşuyorsunuz arkadaşlar. Kralımız palit gibi markaların kalitesini bizim için ölçtü yauw

Evet arkadaşlar hepsi köklü firmalar. Bunları da sadece siz biliyorsunuz. Aman dünya bu bilgiye ulaşmasın. Bu markaların ucuz olmasının sebebi ucuz kompanet, dandik kondanstatör, ucuz çipler ve dandik faz yapısı değil amerikanın bir oyunu. O yüzden bu kartlar ucuz diğer kartlar pahalı. Teşekkürler başkada bir şey yazmayacağım.

Evet arkadaşlar hepsi köklü firmalar. Bunları da sadece siz biliyorsunuz. Aman dünya bu bilgiye ulaşmasın. Bu markaların ucuz olmasının sebebi ucuz kompanet, dandik kondanstatör, ucuz çipler ve dandik faz yapısı değil amerikanın bir oyunu. O yüzden bu kartlar ucuz diğer kartlar pahalı. Teşekkürler başkada bir şey yazmayacağım.

yazma adamsan çıkarsın forumdan umurumuzda değildin senin gibi bir oksijen israfına gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Lütfen yazma.

Peki kaliteli parçalar diyorsunya lütfen bana alpin ssd'nin kaliteli olduğunu anlat, attığın sistemde öyle bir ssd var çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,362
Üyeler
185,875
Son üye
ismailcakmak61
Geri