- Konu Sahibi Konu Sahibi
10000tl be knk inan beHocam cidden ne bütçeniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında Max monitör Dahil 13000k verebilirim
10000tl be knk inan beHocam cidden ne bütçeniz?
Sıfırmı alınacak?10000tl be knk inan be
Aslında Max monitör Dahil 13000k verebilirim
Abi ben sistem alcam fdskgnjkfdjkgfddfhdfhgSıfır ise şu model olabilir 2. El ise amd de çok iyi kartlar bulunabilir aslında.
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD8LOC) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan-stop teknolojisi sayesinde ekran kartı ve bellek ısısı kontrol edilerek fanlar müthiş bir dengede açık veya kapalı durumuna getirilir.www.gaming.gen.tr
Hocam öyle desene. LekxeşdmrkfmdlAbi ben sistem alcam fdskgnjkfdjkgfddfhdfhg
apu olur muBu bütçe ile sizi rx550 veya gt740 almaya ne karar verdirdi gerçekten çok merak ediyorum.
Hocam öyle desene. Lekxeşdmrkfmdl
10k bütçe ile hazır sistem bulacağınızı sanmıyorum. Yapılacak en mantıklı şey 2. El bir sistem toplamak olur.
Bu bütçede apu toplamak mantılı değil. Biraz zorlarsak belki ryzen 5 3600 lü bir sistem toplanabilir.apu olur mu
zorlayalım nasıl fikirBu bütçede apu toplamak mantılı değil. Biraz zorlarsak belki ryzen 5 3600 lü bir sistem toplanabilir.
nasıl yapsakBu bütçede apu toplamak mantılı değil. Biraz zorlarsak belki ryzen 5 3600 lü bir sistem toplanabilir.
kral gtx 1650 olur mu2400 TL ryzen 5 3600 sahibinden 2.el
350tl ram 8gb mhz sahibinden 2. El
1500tl nays ile msi a320 anakart sıfır
1000tl corsair psu sahibinden 2.el
500tl nays ile m2 ssd 250gb sıfır
5000tl rx6600 ekran kartı sahibinden 2.el
Hocam ram az biliyorum elinize para geçince alırsınız.
Kasayıda kendi yaşadığınız yerden falan hurdacılardan eski ofis kasası falan alın yada kasa alana kadar uzay sistem kullanın. Sahibinden param güvende ücretlerini eklemedim çünkü pazarlık payı bıraktım hocam.
Hocam yazdığım kart ile çook fark var arasında. Dediğim karta bakın.kral gtx 1650 olur mu
tamamdır hocamHocam yazdığım kart ile çook fark var arasında. Dediğim karta bakın.