gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ben render diye bir şey dedim mi? Kendi istediğin gibi algılıyorsun olayı.550 ile render yapanmı var?
Ben render diye bir şey dedim mi? Kendi istediğin gibi algılıyorsun olayı.550 ile render yapanmı var?
Performans testi olarak senin anladığın şey ne?Ben render diye bir şey dedim mi? Kendi istediğin gibi algılıyorsun olayı.
Bütçen nedir?Merhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
1: RX 550 4gb
2: GT 1030 2gb
Sizden ekran kartı önerisi istemiyorum sadece hangisi daha iyi onu istiyorum
Çoğu oyun karşılaştırması yanlış zaten, grafiklerle oynayanlar var.Performans testi olarak senin anladığın şey ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçen nedir?
ben 550 aldım keşke almasaydım casper bir sistemdi iyiki kargo sırasında hasar görmüş daha iyi sistem aldım 550 bence çöp bir kart 1030da dahil hiçbirini seçmem arkadaş bütçesini belirtse daha iyi kartlar önerilebilirÇoğu oyun karşılaştırması yanlış zaten, grafiklerle oynayanlar var.
Sırf bu yüzden mi 1030 daha iyi diyorsun? Yuh gerçekten.ben 550 aldım keşke almasaydım casper bir sistemdi iyiki kargo sırasında hasar görmüş daha iyi sistem aldım 550 bence çöp bir kart 1030da dahil hiçbirini seçmem arkadaş bütçesini belirtse daha iyi kartlar önerilebilir
Hayır ne alakası var? Bazı testlerde 1030 daha önde ondan dolayı bruhSırf bu yüzden mi 1030 daha iyi diyorsun? Yuh gerçekten.
0 önerebilirsen olur en fazla 850 tl bir 10 tl daha fazla olmaz en fazla yükseltebildiğim fiyat 850 tl ve hiç bir şekilde 2.el almak istemiyorum ve zaten ben render yapmıyorum sadece oyun oynamak için alıyorumben 550 aldım keşke almasaydım casper bir sistemdi iyiki kargo sırasında hasar görmüş daha iyi sistem aldım 550 bence çöp bir kart 1030da dahil hiçbirini seçmem arkadaş bütçesini belirtse daha iyi kartlar önerilebilir
sıfır adam gibi kart bulamazsın https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-gigabyte-rx-570-4gb-889968731/detay bu var 2.el rx 570 furmark testi yaptırıp ısı değerlerine baktırın0 önerebilirsen olur en fazla 850 TL bir 10 TL daha fazla olmaz en fazla yükseltebildiğim fiyat 850 TL ve hiç bir şekilde 2.el almak istemiyorum ve zaten ben render yapmıyorum sadece oyun oynamak için alıyorum
Rx560 4 gb biostar öneririm.Merhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
Arkadaşıma da bizde Q9400 aldık yanına şimdi RX460 alacağız birazcık darboğaz olduyor bu arada sizin isim neydi alabilirmiyim mümkünse.Arkadaş bende 550 almayı düşünüyorum, sizce Quad Q9400 işlemci ile darboğaz olur mu?
1030Merhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
2. El öneririmMerhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
Aynı güçte kartlar, hangisi daha ucuzsa onu alın, 4gb rx 550 almanıza gerek yok 2 gb yeter.Merhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
ilan tarihine bakmadın mı ve ayrıca sen şuan o fiyata o kartı şu piyasa da alabilecegine inanıyor musun. genellikle o fiyata fake ilan açıyorlar yani piyasa düşürmek için ya da avlamak için.sıfır adam gibi kart bulamazsın https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-gigabyte-rx-570-4gb-889968731/detay bu var 2.el rx 570 furmark testi yaptırıp ısı değerlerine baktırın