İkinci el gpu piyasa üstadı geldi bu sana yardımcı olurİkiside parasını hak etmiyor alınmaz.
Bütçeniz ne kadar ve hangi güç kaynağını kullanıyorsunuz ?
Bildiğim kadarıyla böyle:Merhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
1: RX 550 4gb
2: GT 1030 2gb
Sizden ekran kartı önerisi istemiyorum sadece hangisi daha iyi onu istiyorum
Gel şimdi bul 570ilan tarihine bakmadın mı ve ayrıca sen şuan o fiyata o kartı şu piyasa da alabilecegine inanıyor musun. genellikle o fiyata fake ilan açıyorlar yani piyasa düşürmek için ya da avlamak için.
Neden 2.el olmuyormuş ?Bütçem en son 850 TL 500W bir psu ve 2.el olmaz
Bu site yanlış bilgi veriyor.
2. el almanız mümkün değil ise buna bakabilirsiniz.Bütçem en son 850 TL 500W bir psu ve 2.el olmaz
RX550'nin kendi içinde modelleri var. 4GB 128BİT olan RX550 GT1030'dan daha iyi.%13 daha güçsüz ve saçma bir ekran kartı
RX 550.
Niye yanlış bilgilendirme yiyen sadece benim veya niye yanlış bilgilendirme yedim? Konuyu açan arkadaş 64 bit olan mı 128 bit olan mı onu belirtmemiş. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül konuyla ilgilenilmesini isterim.
bunun gibi doğru bildiğin site varsa atar mısın?Bu site yanlış bilgi veriyor.
2. el almanız mümkün değil ise buna bakabilirsiniz.
Ben yine de 2. elden RX470 falan öneririm.Biostar RX550 4GB 128Bit GDDR5 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biostar RX550 4GB 128Bit GDDR5 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
RX550'nin kendi içinde modelleri var. 4GB 128BİT olan RX550 GT1030'dan daha iyi.
ikisi de kötü ben olsam 2. el rx 460 alırım ha ama dersenizki bu ikisinden biri olacak %5/6 lık bir performansla GT1030 daha iyiMerhaba ben bir ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum 2 tabe ekran kartı seçtim
1: RX 550 4gb
2: GT 1030 2gb
Sizden ekran kartı önerisi istemiyorum sadece hangisi daha iyi onu istiyorum