Yardım RX 5500 XT kullanan var mı aramızda ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,234
Benim ekran kartıma bir güncelleme gelmedi sizinkilere geldi mi acaba ? Ben 20 nisan da yayınlanan sürücüyü kullanıyorum aradan 1 aydan fazla geçti hiç bir sürücü gelmedi bana ? Şu anda DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyecektim ama AMD nin sitesinde yeni yayınlanan sürücü yok yeni olanın yanında WHQL yazmıyor ? WHQL yazan benim kullandığım sürücüyle aynı tarihinde yayınlanmış yani ben zaten güncel sürücüyü mü kullanıyordum ?

Benim ekran kartıma bir güncelleme gelemdi sizinkilere geldi mi acaba ? Ben 20 nisan da yayınlanan sürücüyü kullanıyorum aradan 1 aydan fazla geçti hiç bir sürücü gelmedi bana ? Şu anda DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyecektim ama AMD nin sitesinde yeni yayınlanan sürücü yok yeni olanın yanında WHQL yazmıyor ? WHQL yazan benim kullandığım sürücüyle aynı tarihinde yayınlanmış yani ben zaten güncel sürücüyü mü kullanıyordum ?
ben AMD nin 19.12.3 sürümünü kullanıyorum yeni sürümleri sıkıntılı bence

21.5.2 kullanıyorum hiç sorun yok şuan bende.

Aynen o var ama onun yanında WHQL yazmıyor onu indirmeli miyim ? Yeni olan o çünkü.
Post automatically merged:

WHQL olmayan yani değil mi ?
21.4.1 kullanman daha sağlıklı olacaktır.

Hocam sizin sürüm ne zaman yayınlandı ? Ben nasıl o sürüme getirebilirim kartımı ?

Hocam bu sürümde sorun yaşıyorum da.
ne gibi bir sorunun var? sorunun sadece 1 oyunu kapsıyorsa problem oyunda olabilir. ben de sadece project cars 3 ile problem yaşıyorum. en eskisinden en yenisine betalar dahil bütün driverları denedim çözülmedi. daha sonra oyuna güncelleme geldi çözüldü. bu da yaşadığım sorun

Benim ekran kartıma bir güncelleme gelmedi sizinkilere geldi mi acaba ? Ben 20 nisan da yayınlanan sürücüyü kullanıyorum aradan 1 aydan fazla geçti hiç bir sürücü gelmedi bana ? Şu anda DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyecektim ama AMD nin sitesinde yeni yayınlanan sürücü yok yeni olanın yanında WHQL yazmıyor ? WHQL yazan benim kullandığım sürücüyle aynı tarihinde yayınlanmış yani ben zaten güncel sürücüyü mü kullanıyordum ?
Ben

ne gibi bir sorunun var? sorunun sadece 1 oyunu kapsıyorsa problem oyunda olabilir. ben de sadece project cars 3 ile problem yaşıyorum. en eskisinden en yenisine betalar dahil bütün driverları denedim çözülmedi. daha sonra oyuna güncelleme geldi çözüldü. bu da yaşadığım sorun
Hocam benim sorun bilgisayar hiç bir şekilde yük altında olmadığı halde kilitleniyor mecburen reset atıyorum tuştan. Bir kere bile oyunda olmadı en çok Google'da oluyor.

Hocam benim sorun bilgisayar hiç bir şekilde yük altında olmadığı halde kilitleniyor mecburen reset atıyorum tuştan. Bir kere bile oyunda olmadı en çok Google'da oluyor.
bunun ekran kartı driverı ile ilgili olduğuna emin misin? bu hatadan sonra wattman hatası veriyor mu? bunun çok farklı sebepleri olabilir. sen ekran kartını yüke sokmadan hata alıyorsun. bunun sebebi ssd olabilir, işlemci olabilir, ram olabilir, donanımsal değilse yazılımsal olabilir. format attın mı bu hatayı aldıktan sonra?

Aynen o var ama onun yanında WHQL yazmıyor onu indirmeli miyim ? Yeni olan o çünkü.

WHQL olmayan yani değil mi ?
Bu şekilde ayarlaman daha sağlıklı olacaktır.
1622116171416.png

Geri