Yardım RX 5500 XT kullanan var mı aramızda ?

21.5.2'nin WHQL sürümü henüz çıkmadı. 21.4.1 WHQL yükleyin yakında 21.5.2 WHQL çıkacak. Attığım ekran görüntüsündeki gibi ayarı yaparsanız yeni sürüm çıktığında size bildirim gelecektir.
Peki o zaman öyle yapayım, sorun devam edecektir biliyorum ama bıktım artık bu sorundan ne yapacağım ben bu sorunla ya ?

Hayır hocam atmadım, sorunun nerede olduğunu nasıl anlayacağım ? Ben şu sebepten böyle düşündüm; bu bilgisayarı 5 ay önce aldım ve bu sorun 3.5 aydır var, ilk aldığım zaman böyle bir sorun yoktu bir kere sürücü güncelledim ondan sonra olmaya başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda daha sürücü yüklemedim yükledikten sonra yaparım hocam.
bence en temizinden bir format at. düzelmezse başka yerlere yönelirsin. dediğim gibi sebebi bir çok şey olabilir. format atmadan önce memtest yap, cpu için benchmark yap ve internette aynı işlemcilerin kaç puan aldığına bak. işlemcinin yükünü ve hızlarını izle. xmp kapat.

bence en temizinden bir format at. düzelmezse başka yerlere yönelirsin. dediğim gibi sebebi bir çok şey olabilir. format atmadan önce memtest yap, cpu için benchmark yap ve internette aynı işlemcilerin kaç puan aldığına bak. işlemcinin yükünü ve hızlarını izle. xmp kapat.
Tamam hocam hepsini bugün deneyeceğim ve karşılaştıracağım. Size bugün bir daha ulaşma şansım olur mu ya da akşam, akşam rahatsız olursanız yazmam, yarın yazarım.

Nasıl bir sorun var hocam?
Sorun bu hocam;
Hocam benim sorun bilgisayar hiç bir şekilde yük altında olmadığı halde kilitleniyor mecburen reset atıyorum tuştan. Bir kere bile oyunda olmadı en çok Google'da oluyor.

Sürümler çok fazla sorun çıkarıyor. Ekran kartı oc ayarlarım hemen hemen her gün sıfırlanıyor

Tamam hocam hepsini bugün deneyeceğim ve karşılaştıracağım. Size bugün bir daha ulaşma şansım olur mu ya da akşam, akşam rahatsız olursanız yazmam, yarın yazarım.

Sorun bu hocam;
Hocam benim sorun bilgisayar hiç bir şekilde yük altında olmadığı halde kilitleniyor mecburen reset atıyorum tuştan. Bir kere bile oyunda olmadı en çok Google'da oluyor.
Format çözüm olacaktır muhtemelen ama biraz daha araştırın derim. Boşa format atmış olmayın. Son kez ekran kartı sürümünü yükleyip deneyin. Olmazsa formata yönelebilirsiniz.

Etiketlersen gördüğüm gibi cevap yazarım problem olmaz (y)

valla bende senle aynı tarihte indiridm hala 21.4.1 kullanıyorum güncelleme gelmedi bi türlü

Geri