Valorantın optimizasyonuyla ilgili sanırımyaptım hocam ama aynı.
İnşallah hocam.bir diğer arkadaşların dediğini de deniyeyim inşallah olur.
selamün aleyküm hocam dediğiniz tüm şeyleri yaptım. Buyrun sonuçlar;Daha önce konuşmuştuk tanıyorsundur beni. Şimdi sana birkaç öneri vereceğim:
Önce işlemcini ve ekran kartını stres testi yap maks kaç dereceye çıkıyor bildir bize
ChryistalMark indirip SSD testi yap bakalım okuma yazma ne alemde
Ekran kartının sürücüsünü tamamen kaldır, kaldırmak için ddu isimli programı kullanabilirsin. Sonrasında AMD nin kendi sitesinden en güncel sürümü kur.
Eğer hala sorun devam ederse oyunu silip baştan yükle, en son bilgisayarına format at. Bunları yaptıktan sonra düzelmezse bilgisayarda sıkıntı var demektir. Biliyorum valorant optimizasyonu kötü ama bu kadar düşük FPS almamalısın.
Sisteminde sorun yok gibi görünüyor. Oyunu silip kur bakalım, en son çare formatselamün aleyküm hocam dediğiniz tüm şeyleri yaptım. Buyrun sonuçlar;
FurMark testinin görüntüsünü alamadım ama sonuçları şu şekildi;
25 Dk yaptım
Min:43 derece Max:75 derece 13 FPS
Ayarları ise; 8MXXA 1080P FULLSCREEN)
dostum valorant optimizasyonu kötü evet ama belki de 4 3 çözünürlükte oynadıgın için fps düşüyordur çözünürkük ne kadar düşerse işlemciye o kadar yük biner yani yüksek çözünürlükte bu sistemle belki daha iyi fps alırsın 1680x1050 çözünürlüğünü felan deneyebilir misin onda da mı düşük alıcaksın merak ettimAlıntıyı görüntüle
hocam fps ye bakın ve bu fps yi 1280x960 çözünürlükte oynamama rağmen alıyorum.
Deneyelim hocam inşallah düzelme ihtimali olur. Denedikten sonra size yazarımdostum valorant optimizasyonu kötü evet ama belki de 4 3 çözünürlükte oynadıgın için fps düşüyordur çözünürkük ne kadar düşerse işlemciye o kadar yük biner yani yüksek çözünürlükte bu sistemle belki daha iyi fps alırsın 1680x1050 çözünürlüğünü felan deneyebilir misin onda da mı düşük alıcaksın merak ettim
sonuç neDeneyelim hocam inşallah düzelme ihtimali olur. Denedikten sonra size yazarım
Kusura bakmayın unutmuşumsonuç ne![]()