Rx 5500xt ekran kartı

%90 mı? Ciddi değilsindir umarım.
Valla
resim_2020-10-11_213803.png

Çok ciddiyim :D
Çünkü amd driverlarından tonla insan sorun çekiyor.
AMD kart kullanıyorsunuz diye savunmanın mantığı yok dostum, doğru olanı söyleyeceksin.
Ben de nvidia kart kullanıyorum ama savunmadığım yerler de oluyor tabii ki nvidia da kusursuz değil.

Valla
Alıntıyı görüntüle
Çok ciddiyim :D
Çünkü amd driverlarından tonla insan sorun çekiyor.
AMD kart kullanıyorsunuz diye savunmanın mantığı yok dostum, doğru olanı söyleyeceksin.
Ben de nvidia kart kullanıyorum ama savunmadığım yerler de oluyor tabii ki nvidia da kusursuz değil.
Saçmalıyorsun şu anda, AMD ekran kartı kullanıyorum diye şu ana kadar boş yere savunmadım ki savunmam da. Hatta benim mesajlarımı okursan Nvidia ekran kartı önermeye öncelik gösterdiğimi görürsün. AMD'de driver sorunları yaygındı, şu an azalsa da hala var ama verdiğin oran gülünç. ''yazılımsal olarak da AMD nin driver sorunlarıyla karşılaşma oranın %90'' Bu oranı ciddi ciddi verebiliyorsan sıkıntı büyük demektir, objektif değilsindir.

Saçmalıyorsun şu anda, AMD ekran kartı kullanıyorum diye şu ana kadar boş yere savunmadım ki savunmam da. Hatta benim mesajlarımı okursan Nvidia ekran kartı önermeye öncelik gösterdiğimi görürsün. AMD'de driver sorunları yaygındı, şu an azalsa da hala var ama verdiğin oran gülünç. ''yazılımsal olarak da AMD nin driver sorunlarıyla karşılaşma oranın %90'' Bu oranı ciddi ciddi verebiliyorsan sıkıntı büyük demektir, objektif değilsindir.
Kartı alacak, bugün olmasa yarın yarın olmasa öbür gün o da olmasa öbür ay illaha sorun yaşayacak, en azından çok yüksek olasılıkla.
Oran olarak %90 olmasa %80 kesin.

Kartı alacak, bugün olmasa yarın yarın olmasa öbür gün o da olmasa öbür ay illaha sorun yaşayacak, en azından çok yüksek olasılıkla.
Oran olarak %90 olmasa %80 kesin.
Ahhh ahh 🤦‍♂️

Sapphire xt5500 almak istiyorum (8gb) fakat böyle driver sorunları duydum 1660s baktım 800tl fark var (6gb) amd alacağım sanırım

Soğutması modelden modele değişir, yazılımsal olarak da AMD nin driver sorunlarıyla karşılaşma oranın %90.
(aMeDeCiLErDen linç geliyor arkşlar)
AMD ci değilim hatta 5600xt ve 5700xt dışında hiçbir amd kartı iyi görmüyorum fakat %90 çok abartı bir değer.
Post automatically merged:

Sapphire xt5500 almak istiyorum (8gb) fakat böyle driver sorunları duydum 1660s baktım 800tl fark var (6gb) amd alacağım sanırım
VRAM e bakarak kart alınmaz önemli olan çekirdek saat hızı ki bu konuda da 1660s üstün.

Ne diyeyim dostum?
Adama ''düzeltti amd kesin yaşamazsın'' diyerek yalan mı söyleyeyim?
AMD'de driver sorunları yaygındı, şu an azalsa da hala var
Bak ben de yazdım hala driver sorunu yaşayanlar var AMD'de fakat buna %80, %90 gibi oranlar vermek doğru değil, şans işi. İşini şansa bırakmasın diye ben de elimden geldiğince Nvidia ekran kartlarını öneriyorum ama AMD alan %80 sorun yaşıyor diye bir şey yok, bu şekilde oran vermenin doğru olmadığını söylemeye çalışıyorum.

Geri