Neler Yeni

RX 5600 XT BİOS UPDATE

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Ekran kartıma bios update gelmiş 12 000 den 14 000 e yükseltiliyor bios update te bir yerdede bunu yaparsanız temiz windows kurmalısınız diyordu windows kurmadan yapamazmıyım? Şimdiden teşekkürler.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Güncellemeden sonra temiz kurulum yapmak zorunda değilsin ama yapsan iyi olur.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeden sonra temiz kurulum yapmak zorunda değilsin ama yapsan iyi olur.
Peki anladım birde şunu sormak isterim armoury creta kullanıyorum anakartımın yanında güncelleme var o damı bios update bide ekran kartını güncellesem fpsemde ne gibi bir değişiklik olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Ekran kartıma bios update gelmiş 12 000 den 14 000 e yükseltiliyor bios update te bir yerdede bunu yaparsanız temiz windows kurmalısınız diyordu windows kurmadan yapamazmıyım? Şimdiden teşekkürler.
Amd nin ekran kartlarında bios update biraz sıkıntılı hepsinde değil ama çoğunda bende de Da sistem 2 var ekran kartına bios update yaptım reset attım bir daha görüntü alamadım garantiye gönderdim değiştirdiler ekran kartını Abdullah abinin dediği gibi yaptım ilk önce birinciyi sonra ikinciyi kurdum ona rağmen böyle oldu yani update yaptıktan sonra görüntü alamayabilirsin kesin bozulur demiyorum ama alamayabilirsin görüntü

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Amd nin ekran kartlarında bios update biraz sıkıntılı hepsinde değil ama çoğunda bende de Da sistem 2 var ekran kartına bios update yaptım reset attım bir daha görüntü alamadım garantiye gönderdim değiştirdiler ekran kartını Abdullah abinin dediği gibi yaptım ilk önce birinciyi sonra ikinciyi kurdum ona rağmen böyle oldu yani update yaptıktan sonra görüntü alamayabilirsin kesin bozulur demiyorum ama alamayabilirsin görüntü
Şu ana kadar radeon softwaredaki güncellemeleri aldım ve sorun yaşamadım 2 ay oldu yaklaşık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen yazılım güncellemesidir, emin değilim.

Güncelleme sonrası ekran kartının bellek frekansı arttığı için 5 FPS civarı artış yaşanabilir.
Sağolun hocam teşekkürler çok yardımınız dokunuyor.

Korkuyorumda yapınca bozulursa felan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Şu ana kadar radeon softwaredaki güncellemeleri aldım ve sorun yaşamadım 2 ay oldu yaklaşık.

Sağolun hocam teşekkürler çok yardımınız dokunuyor.

Korkuyorumda yapınca bozulursa felan.
Yani radeon softwaredeki güncellemelerden pek haberim yok ama merak etme bios updatedan dolayı bozulursa garanti değişim yapıyor kendim yaşadığım için biliyorum (Asus değiştirdi diğerleri değiştirir mi bilmiyorum)

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Yani radeon softwaredeki güncellemelerden pek haberim yok ama merak etme bios updatedan dolayı bozulursa garanti değişim yapıyor kendim yaşadığım için biliyorum (Asus değiştirdi diğerleri değiştirir mi bilmiyorum)
Benimkide asus o yüzden içim biraz rahat zaten şuan hddem yok update yaparsam bişeyde yedekleyemem şimdilik yampıyacağım.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Bilgisayarındaki şeyler silinmiyor ssd olsa bile garanti ekran kartını değiştiriyor sadece
Yok hayır temiz windowta kuracağım ama internetim kötü olduğu için hiç çekemem onu sil bunu yükle.

Top Bottom