Neler Yeni

RX 5600 XT ekran kararma sorunu

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
Driverlarım güncel dün geceye kadar normaldi bu gün oyuna girince 20-30 saniyede 1 ekran kararıyor 2-3 saniye sonra geri geliyor sürekli oyun dışında normal kullanımda böyle bir sorun yok
Ayrıca görüntü ayarlarına ve denetim masasından aygıt ayarlarına girince ekran kararıyor alt+ft ile sayfayı kapatınca ekran geri geliyor

ilginç bir sorun nette yanıt bulamadım buraya konu acayım dedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse cok sevinirim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
driver sorununa benziyor

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Psu dan kaynaklı olabilir

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
powerboost psu dahil kasa mevcut

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc yi alalıda 1 ay olmadı şimdiye kadar yoğun bi şekilde kullandım gerekli stress testlerini de yaptım bir sorun cıkmadı 1 gece de olması ilginç geldi ekrankartı driver a güncelleme gelmiş onu güncelliyorum şimdi bi deniyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı driver ne? Ayrıca o PSU yu değişin

20.8.2 yüklü idi 20.8.3 güncellemesi gelmiş onu gördüm yapıyorum şimdi

T.P.G.

80+ Titanium
PC yi alalıda 1 ay olmadı şimdiye kadar yoğun bi şekilde kullandım gerekli stress testlerini de yaptım bir sorun cıkmadı 1 gece de olması ilginç geldi ekrankartı driver a güncelleme gelmiş onu güncelliyorum şimdi bi deniyeyim

Öyle değil 20.4.2 kur.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
PC yi alalıda 1 ay olmadı şimdiye kadar yoğun bi şekilde kullandım gerekli stress testlerini de yaptım bir sorun cıkmadı 1 gece de olması ilginç geldi ekrankartı driver a güncelleme gelmiş onu güncelliyorum şimdi bi deniyeyim

Monitöre ne ile bağlısınız? Ayrıca sorununuz şu mudur:
Oyuna girdiğinde siyah ekran geliyor, oyun geliyor sürekli tekrarlıyor bunu yani kekemelik dediğimiz olay fakat alt tab yapınca geçiyor, oyunu kapayınca da geçiyor. Bunun dışında pcye restart atınca da bu sorun kalkıyor fakat ertesi gün pcyi açtığnda veya pciy kapatıp açtığında tekrardan aynı sorun var. Doğru mudur?
Eğer sorun bu ise monitöre ne ile bağlı olduğunuzu yazın bana. Bir de amd sürüm olarak 20.4.2'de kalın.
Son olarak o psu sisteminize hem yetmeyebilir hem de marka olarak çok kötü. 500W'ın 12V kanalından kaç W verdiğiini de bulamadım bir türlü fakat 400-450'den fazla verebileceğini sanmıyorum. Bunun yanı sıra hangi korumalara sahip o da yok. Psuyu acilen değiştirmeniz gerekiyor. 500W'lık iyi bir psu yetebilir o sisteme fakat ciddi anlamda kalitesiz bir psu sizinkisi.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Driver sorunu sanırım. 20.4.2 kur bir dene.

orionthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
okan
oyunu geçtim windows+Q ile arama ekranına geçtiğimde de ekran kararıyor esc ile arama ekranını kapatınca ekran geliyor

monitör HDMİ kablosu ile bağlı ekranım bu ViewSonic VX2758-C-mh

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
DDU ile şu anki ekran kartını temizce kaldırın ve 20.4.2 whql olan driverı indirip kurun. Bios güncel değilse güncelelyin ve ekran kartınızın VBIOS güncel değilse onu da güncelleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,834
Üyeler
166,282
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom