Neler Yeni

Yardım Rx 5600 Xt Satıp Rtx 2060 Almak

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yine karıştırdım 🤦‍♂️

Fan yapısına baktığım zaman aynı, ne fark var o zaman soğutma olarak?
bende bilmiyorum ama düz oc olan modelin daha iyi olduğunu biliyorum zaten eyülde onun için iptal etmiştim düz oc alayım diye stok bitti fiayt arttı

burakismailogl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Burak Ismailoglu
Dlss için
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte soğutma konusunda endişeliyim yada soğutma konusunda güzel ama ucuz bir model önerir misiniz? ? Rtx için
asus evo ekran kartlarının fanları gayet iyidir.soğutma ve fanlar için windforce önermem.3 fan olursa sıkıntı olmaz ama

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Test aradım ancak bulamadım, birazcık daha bakayım.

O zaman neye göre ''Windforce OC daha iyi'' diyorsunuz?

Soğutma bloğu olarak örnek verince ''tek etmen soğutma bloğu değil'' diyorsunuz, ''Fark ney peki?'' diyorum, ''bilmiyorum'' diyorsunuz, test istiyorum ''Test aradım ancak bulamadım'' diyorsunuz.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
O zaman neye göre ''Windforce OC daha iyi'' diyorsunuz?

Soğutma bloğu olarak örnek verince ''tek etmen soğutma bloğu değil'' diyorsunuz, ''Fark ney peki?'' diyorum, ''bilmiyorum'' diyorsunuz, test istiyorum ''Test aradım ancak bulamadım'' diyorsunuz.
Ben daha kötü dedim.

Neye göre dedim, testlerini görmüştüm çünkü.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

WretcheR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Çağrı Arslan
5600xt satıp 2060 almak 1.si zarar 2.si hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri. Fps olarak daha iyi bir karttan kötüsüne geçiyorsun ve ne için? Driver sorunu falan mı yaşadın?

Şunu anlayın artık abi giriş seviyesi bir rtx kartla rtx fulleyip 60 fps alamazsın. Kaç kişi var rtx 2060la rtx açıp keyifli oyun oynayan 50 60 fps te eziyet çekersiniz her şey dlss değil bu kadar güvenme 2060ta dlssye 2060super falan desen geç derim ama düz 2060 çok saçmaydı.
Yok sadece dlss ve rtx

Fidelty FX var.
Onu çalıştıracak hiç bir ünlü oyun yok :) Ve fpsyi ne kadar arttırıyor ve görüntüden taviz veriyor mu ?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Yok sadece dlss ve rtx

Onu çalıştıracak hiç bir ünlü oyun yok :) Ve fpsyi ne kadar arttırıyor ve görüntüden taviz veriyor mu ?
CB 2077 destekliyor :D Kojimanın yaptığı oyunun adını unuttum destekliyor yeni çıkan tüm 3A oyunlar artık destekliyor FPS'yi ise gayet ve gayet artırıyor görüntüden de taviz vermiyor.

WretcheR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Çağrı Arslan
O kasanın hava akışı üst seviye. Üstelik birkaç arkadaş UV olmadan yüksek sıcaklıklar görmüş. Buarada GTA'da tam sıcaklığı göremeyiz çünkü diğer oyunlar kadar sistemi yormuyor. Furmark sonucu lazım.
Bende spec delta carbridge var

Yanlış bilmiyorsam Windforce OC Gaming OC'dan daha iyi soğutmaya sahip.
Çok pahallı diye biliyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom