Pcoll
80+ Bronze
Dahası
55 derece olmadan çalışmıyor dostum birde sabit bir fan ayarında kullanma oto kendisi halletsin zaten ısınan kart değillerasus tuf 5600xt evo ekran kartım var fan ayarlarını yükselttim doğrumu acaba yaptığım 49 derecelerde kalıyor birde fan ayarlarını standarta alırsam fan çalışmıyor bunun nedenı biliyormusunuz?
bilmiyorumki suan standarta aldım kaldırdım fan ayarlarını bakalım kaç derece olucak oyundayım şimdiEkran kartı ısınmazsa çalışmaz zaten fanları. Kaç dereceye kadar çıkıyor normalde
tamam deniyeceğim şimdi kaldırdım55 derece olmadan çalışmıyor dostum birde sabit bir fan ayarında kullanma oto kendisi halletsin zaten ısınan kart değiller
65 civarı dolaşıyor o kart kaç fanlı dostumbilmiyorumki suan standarta aldım kaldırdım fan ayarlarını bakalım kaç derece olucak oyundayım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam deniyeceğim şimdi kaldırdım
65 neyki65 civarı dolaşıyor o kart kaç fanlı dostum
Ekran kartı ısınmazsa çalışmaz zaten fanları. Kaç dereceye kadar çıkıyor normalde
65 derece dostum dediğim gibi varsayılanda kullanabilirsin65 neyki
3 fanlı asus tuf evo
bağlantı yeri sıcaklığı ne oluyorki
şuan 1500 rpm kart sıcaklığı varsayılanda 55 60 derece arasında geziyor boşta oyun oynamadıgım zaman gene 59 larda oluyor hıç bişe anlamaddım boşta daha az olması lazım ama olmuyor fan çaılmıyor oyuna girmeyince
çalışıyor çalışmıyor 70 üstüne çıkmazsa iyi dostum takılma çalışıp çalışmamasına çalışıyordurama boşta oyun oynamadığım zaman gene 60 derece oluyor fan çalışmıyor ama
belki 60 derece olunca çalışıyordur ama çok takma arada bakarsın sıcaklıklara güzel sıcaklık değerleri alıyorsunyok boşta çalışmıyor 59 derecede duruyor zaten kasanın camı açık bende belli oluyor fanın dönüp dönmediği
evet ses yapıyor ama boşta fan çalışmıyor ekran kartının ve 59 derece oluyor bu rahatsız ediyor beni2000 RPM yapmışsın, sesli olur o devirde.
fan hıznı yükseltirsem öyle yoksa 60 hepbelki 60 derece olunca çalışıyordur ama çok takma arada bakarsın sıcaklıklara güzel sıcaklık değerleri alıyorsun