Neler Yeni

RX 5600XT'li sistem vs GTX 1660Ti'lı sistem

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

H-Erectus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
H-Erectus
Dostum burda senin iyiliğini istiyoruz bize güven.
İnşallah 1660Ti önerip kasasını, monitörünü, depolamasını yok saymadan full donanımlı veya 2060 ama 8GB Ram olmayan bir sistem önerirsiniz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İnsanlara eksik donanımlı bilgisayar önermeyi, fark edince de R yapmanı, önerdiğin 2060'lı sistem de 8GB Ram bulundurmanla sana da iyi forumlar.
Allah sana akıl fikir versin, R yapmak değilde baktım kendi sistemini kurmuş önerilerimizi dinlemiyorsun yani sen parçaları belirlemişsin zaten bizden öneri istiyorsun, dedim yok bırak efe bu adamla tartışıp vakit öldürme yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım et. Tabii sen buna R diyorsan öyle olsun bakalım :)

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
İnşallah 1660Ti önerip kasasını, monitörünü, depolamasını yok saymadan full donanımlı veya 2060 ama 8GB Ram olmayan bir sistem önerirsiniz.
Da sistem2 önerdim dostum. Monitör olarak da aoc 24g2u öneririm.

H-Erectus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
H-Erectus
Allah sana akıl fikir versin, R yapmak değilde baktım kendi sistemini kurmuş önerilerimizi dinlemiyorsun yani sen parçaları belirlemişsin zaten bizden öneri istiyorsun, dedim yok bırak efe bu adamla tartışıp vakit öldürme yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım et. Tabii sen buna R diyorsan öyle olsun bakalım :)
Tabii tabii, sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Da sistem2 önerdim dostum. Monitör olarak da aoc 24g2u öneririm.
Ha aynen onu diyecektim fakat zaten hali hazır da bulunan monitörü mü seçince alınabilecek bir kasa. Teşekkür ederim öneriniz için.

H-Erectus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
H-Erectus
@DA-MD2 Üzerinden 10 gün geçmesine rağmen kasa elime ulaşınca yazayım istedim. Bütçeme en iyi bilgisayar önerdiğin bilgisayardı ve onu aldım. Canı gönülden teşekkür ederim dostum, çok sağ ol. Bilgisayardan anlayan insan görmek ne güzel.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
@DA-MD2 Üzerinden 10 gün geçmesine rağmen kasa elime ulaşınca yazayım istedim. Bütçeme en iyi bilgisayar önerdiğin bilgisayardı ve onu aldım. Canı gönülden teşekkür ederim dostum, çok sağ ol. Bilgisayardan anlayan insan görmek ne güzel.
Rica ederim.

Top Bottom